• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Kako je Veličković slobodan?

Trener Partizana pitao je novinare: "Kako je Veličković slobodan?"

U danu kada se Partizan spremao za utakmicu sa Galatasarajem, Novica Veličković postao je slobodan igrač poslije raskida saradnje sa Bambergom.

"Novica u Partizanu!?", bila je jedna od tema o kojoj su pisali, prije svih, strani mediji.

To, prema saznanjima MONDA trenutno nije opcija o kojoj razmišljaju i klub i igrač, ali je trener crno-bijelih Duško Vujošević poslije poraza od Galate svakako upitan da prokomentariše isto.

Odgovor je bio...

"Kako je Veličković slobodan? I da jeste, to nije pitanje za konferenciju. Da smo za njega zainteresovani, ne bismo to pričali ovako".

Što se utakmice tiče, Vujošević je rekao da su "prazni minuti" u igri njegovog tima i problem sa povredama bili glavni uzroci neuspjeha.

"U ovim uslovima igrači su dali maksimum, prije svega mislim na dužinu klupe. Pokušali smo na treninzima da uvedemo Kinzija, ali nije mogao da igra. Mnogo bi više rizikovali nego što bismo dobili, nije bilo potrebe te vrste. Nemamo dovoljno dugu klupu da izbjegnemo prazne minute. Oni su jako dobro šutirali. Dio pogodaka je posljedica nedovoljno skoncentrisane odbrane, ali bilo je i izrađenih šuteva, gdje su demonstrirali kvalitet", rekao je Vujošević.

Vujošević je naveo i da je evidentno da Bogdanović nosi igru Partizana ove sezone, ali da će mu biti lakše kada se priključe i ostali igrači.

"Bogdanoviću će biti mnogo lakše kada budu tu Kinzi i Pavlović, ali on je na pravom putu. Najveći problem je malo odmora, a velika minutaža", konstatovao je on.

Vujošević je imao primjedbu na suđenje.

"Sudije izazivaju reakcije, potom te reakcije kažnjavaju, a ne sagleda se koliko su te reakcije izazvane", kazao je Vujošević.

Pročitajte i šta je rekao trener Galatasaraja, Ergin Ataman.

O MAČVANU
"Milan Mačvan je jedan od igrača kojima Partizan duguje, ali je među onima koji se najgospodskije ponašaju. A imamo i drugačije primjere. Hvala Mačvanu na strpljenju, nadam se da ono neće biti izigrano na duže staze", istakao je trener crno-bijelih.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC