• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odom u Evropi zbog košarke, života, početka

Bivši NBA šampion zvanično predstavljen kao košarkaš Laboral Kuće. Objasnio koji motivi su ga doveli na Stari kontiinent.

Lamar Odom (34, 208 cm) obratio se u petak novinarima prvi put kao igrač španskog evroligaša. Njegov dolazak izazvao je oduševljenje navijača u Baskiji i očekivano veliko interesovanje medija cijelog kontinenta.

Bivši igrač Klipersa, Majamija, Lejkersa, Dalasa, dvostruki šampion NBA lige i zvanično najbolji šesti igrač za sezonu 2009/10. objasnio je novinarima zašto je došao u Evropu, posredstvom uglednog srpskog menadžera Miodraga Ražnatovića.

"Pričao sam sa svojim agentom i rekao mi je za ponudu Laboral Kuće. Razgovarao sam i sa Poom Gasolom, koji mi je pričao lijepe stvari o treneru Skariolu. Brzo sam pristao, trebalo mi je samo tri dana. Rekli su mi da je Vitorija grad koji voli košarku".


"Ne bih imao ništa protiv toga da se ne vrti sve oko mene. Neće mi smetati razlika između evropske i NBA košarke. Najvažnije je ostati skromna osoba",
objasnio je Odom.

Poslije loše godine, posrnuća, pa i hapšenja, iskusni košarkaš spreman je da krene ispočetka.

"Košarka me je vodila po cijelom svijetu. Ovdje sam zbog košarke, zbog života, zbog novog početka, da bih vratio svoju ljubav prema košarci i za to nema boljeg mjesta od Vitorije. Volim ljubav koju Evropljani osjećaju prema dobroj košarci, zbog čiste esencije sporta. Bog mi je dao talenat i koristim ga da bih bio dobar košarkaš", dodao je on.

Odom neće igrati predstojećeg vikenda protiv Valjadolida. Prvi put bismo mogli da ga vidimo u dresu novog kluba sljedeće nedelje, protiv Unikahe.

(MONDO, foto: Screenshot/Youtube)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC