• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Problemi se zaboravljaju pred derbi

"Naša potrošenost i rovitost padaju u drugi plan. Želimo da odigramo što bolje", poručio je trener Crvene zvezde Telekom.

Košarkaši "vječitih rivala" spremaju se za drugi ovosezonski međusobni okršaj, 14 nedelja poslije prvog, koji je pripao crveno-bijelima.

Duel prošlogodišnjih finalista ABA lige, u 21. kolu regionalnog takmičenja, dolazi u nezgodnom trenutku za oba tima. Crveno-bijeli su u posljednjih nekoliko nedelja odigrali sedam utakmica, a crno-bijeli još uigravaju ekipu sa novajlijom Sašom Pavlovićem, u iščekivanju oporavljenih Tarensa Kinzija (možda zaigra u derbiju) i Davisa Bertansa, koji će se vratiti u martu.

Trener Zvezde, domaćina derbija i lidera Jadrana, govorio je u subotu o stanju povrijeđenih igrača i o tome koliko povrede utiču na pripremu utakmice.

"Dueli protiv Partizana nose specifičnu težinu i ovaj duel će biti takav. Mi trenutno razmišljamo o našem statusu, naša potrošenost i rovitost igrača, ali protiv Partizana se sve to zaboravlja i stavlja se u drugi plan. Želimo da odigramo što bolje i da zanemarimo sve ostale okolnosti", rekao je Radonjić u hali "Pionir".

Prema njegovim riječima, svaki duel sa Partizanom, šampionom Srbije i regiona, donosi sa sobom veliki pritisak.

"Pritisak protiv Partizana je uvijek prisutan. Bez obzira na stanje na tabeli i na okolnosti. To pokazuje specifičnost duela. Daćemo sve od sebe. Mislim da u derbiju nema favorita. Naš je teren, ali protivnik izlazi iz problema. Što se tiče plasmana, igra se još pet kola poslije ovoga".

Zvezda dočekuje meč protiv "vječitog" rivala na prvom mjestu, sa skorom 16-4. Partizan je treći, sa 14 pobjeda i šest poraza.

"Partizan je ekipa sa puno potencijala. Dolazak Pavlovića donosi kvalitet i to će se poslije nekog vremena vidjeti. I drugi igrači pokazuju ogroman kvalitet. Razmišljamo u ovom trenutku samo o sebi i kako ćemo mi da izgledamo", podvukao je Radonjić.

(MONDO:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC