• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Micić doživio potres mozga

Plejmejker Mege osjeća se dobro posle zastrašujućeg pada na početku meča u Širokom. Dangubić izvrnuo skočni zglob.

Ekipa Mega Vizure kao gost je egzibicionom igrom savladala Široki (86:72), koji je u prethodnim kolima u Pioniru namučio i Partizan i Crvenu zvezdu.

Ipak, navijače tog kluba i sve ljubitelje košarke u Srbiji (i šire) zabrinula je vijest o padu Vasilija Micića, koji je već u prvom minutu završio svoj nastup na meču u "Pecari".

Srpski reprezentativac u odbrambenoj akciji je bukvalno preletio protivničkog igrača i "tresnuo" o parket... Doživio je potres mozga, na svu sreću, lakši.

"Vasa je nekoliko sekundi čak bio u nesvijesti, ali je onda došao sebi, sam otišao u svlačionicu i istuširao se. Pregledali su ga ljekari domaćina i našeg kluba i prve procjene su da nije ništa strašno", rekla je za MONDO Tamara Matković, portparol ABA ligaša iz Smedereva.

Samo dva minuta poslije Micića, Nemanja Dangubić povrijedio je skočni zglob. Vratio se na teren na početku druge četvrtine, ubacio jednu trojku i podijelio jednu asistenciju, da bi sredinom te dionice otišao na klupu i nije više ulazio u igru.

"Tim menadžer Goran Ćakić, koji je sa ekipom u Širokom, kaže da je Nemanja mogao da nastavi utakmicu, ali da je zamijenjen iz predostrožnosti, posebno što je Mega u tom trenutku već imala visoku prednost",
objasnila je Matkovićeva.

Mega Vizura je popravila skor na 9-12 i time pet kola prije kraja obezbijedila opstanak u regionalnom takmičenju. Veliki uspjeh za debitanta pod vođstvom trenera Dejana Milojevića.

(Ivan Bogunović, MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC