• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milosavljević za MONDO: Gledam samo naprijed

Kapiten Partizana u ponedjeljak putuje za Berlin, gjde će mu biti operisan prednji ukršteni ligament.

Prošao je tačno jedan mjesec otkako je Dragan Milosavljević (23) povrijedio koljeno na utakmici protiv Makabija u Tel Avivu.

Pregledom u Novom Sadu potom je konstatovano kidanje prednjeg ukrštenog ligamenta, što je značilo da crno-bijeli do kraja sezone ostaju bez jednog od ključnih igrača, koji je provodio na terenu gotovo 32 minuta po utakmici!

Partizanov kapiten u razgovoru za MONDO se osvrnuo na prethodni period, dan prije nego što će otputovati za Berlin, "pod nož" doktora Petera Hertela.

Taj nemački stručnjak operisao je i Vasilija Micića i Novicu Veličkovića.

"Operacija je u utorak, biću tamo do subote, a onda se vraćam u Beograd i počinjem sa rehabilitacijom", rekao je Milosavljević za naš portal.

"Ovih mjesec dana sam išao na terapije i paralelno jačao noge, kako bih pripremio mišiće za ono što slijedi. Što su mišići u boljem stanju, kasnije će oporavak biti lakši. Zato je ovo bio vrlo važan period".

Iako je prethodno smatran "gvozdenim" igračem, pokazalo se da na povrede niko nije imun.

"Svaka povreda je teška, pogotovo ovakva, koja te skloni sa terena na osam mjeseci. Ispočetka mi nije bilo lako, ali pomirio sam se realnošću i počeo da gledam naprijed. Kako da se što prije oporavim i vratim".


Za dan proveden u Tel Avivu, uoči povratka u Srbiju, kaže da je bio "težak i pun nervoze".

"Kada sam čuo od doktora da mi je pukao ligament, bio sam krajnje razočaran. Onda sam popričao sa Leom (Vestermanom) i sa Bertansom, kojima se dogodio isti peh i raspitao se šta treba raditi do operacije. Oni su me uvjerili da me ne očekuje ništa strašno. Najgori je taj dugi period neigranja".


Gagi je dodao da je uvjeren kako će Partizan, pojačan Sašom Pavlovićem, u narednim nedjeljama podizati formu i spreman dočekati utakmice za trofeje u ABA ligi i srpskom prvenstvu.

Saigrače će bodriti i na "vječitom" derbiju, nakon kojeg neće biti specijalnog ispraćaja...

"Naravno, svi znaju da idem, ali vratiću se brzo, tako da ćemo se pozdraviti u svlačionici kao bilo kog drugog dana", najavio je na kraju priče za MONDO.

Dragan Milosavljević, sportista za primjer, jedan od onih koje cijene i navijači rivalskog kluba i stručnjaci, među kojima i selektor Srbije Aleksandar Đorđević.

Podsjetimo da je "Sale Nacionale" najavio poziv beku crno-bijelih da makar dan-dva bude prisutan na pripremama za Svjetski kup u Španiji, kako ga ne bi potpuno zaobišlo ono što je zaslužio svojim igrama.

Bilo bi sjajno da se u julu mjesecu zaista nađe sa "orlovima" na Kopaoniku, tada već uveliko na putu povratka košarci.

(Ivan Bogunović, MONDO, foto:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC