• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdanović: Trebalo je da igramo kao Zvezda

"Lako su koristili naše izgubljene lopte. Tako se dobija utakmica", konstatovao je bek crno-bijelih poslije poraza u derbiju.

Pobjeda Crvene zvezde Telekom i u drugom ovosezonskom derbiju u značajnoj mjeri je obezbijeđena dobrom i agresivnom odbranom na Bogdanu Bogdanoviću, prvom šuteru Partizana.

Bek crno-bijelih ubacio je jednu trojku iz osam pokušaja. Za dva je šutirao 3/11. Poslije utakmice je priznao da je i očekivao agresivnu odbranu protivnika usmjerenu prema njemu.

"Bio je derbi, očekivao sam takvu odbranu. Sve je veći pritisak. Trebalo bi da se borim sa tim. I izboriću se", rekao je Bogdanović novinarima po izlasku iz svlačionice.

Bek crno-bijelih završio je utakmicu sa devet poena i bez indeksnog poena. Pred kamerama i diktafonima analizirao je i igru obe ekipe.

"Žao mi je što nismo pobijedili, imali smo dobar rezultat, ali nismo bili skoncentrisani svih 40 minuta. Slabo smo šutirali spolja, oni su naše izgubljene lopte lako realizovali kroz kontranapade. Tako se dobija utakmica. Tako smo mi trebali da igramo", rekao je Bogdanović i dodao:

"Čestitam Zvezdi na pobjedi. Hvala navijačima što su nas podržali, žao mi je što nismo pobijedili".

Pred Partizanom su utakmice ABA lige protiv Radničkog, Solnoka i Cedevite u "Pioniru", kao i gostovanja Olimpiji i Budućnosti.

"Imamo najteži raspored. Dva teška gostovanja. Vidjećemo šta će se dogoditi. Idemo iz utakmice u utakmicu. Da smo ovde pobijedili puno bi nam značilo, jer bismo tako ranije obezbijedili F4. Sad nam ostaje da se borimo kroz druge utakmice i da nastavimo", podvukao je Bogdanović.

(MONDO:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC