• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tadija: Partizanovci, kakvi ste u hokeju?

Košarkaš Crvene zvezde Telekom Tadija Dragićević "pecnuo" sportiste Partizana poslije pobjede u košarkaškom derbiju.

Navijači Crvene zvezde konačno su dočekali svojih pet minuta u dva najpopularnija sporta - košarci i fudbalu. Crveno-bijeli su lideri u ABA ligi, dok je proljećni dio Superlige za klub iz Ljutice Bogdana počeo izbijanjem na čelo tabele poslije više od godinu i po dana.

Zadovoljstvo je još veće ako se doda nedavna ubjedljiva pobjeda košarkašica nad "vječitim rivalom", vaterpolista, kao i trijumfi u kup takmičenjima odbojkašica i odbojkaša.

Kruna je bila pobjeda u košarkaškom derbiju odigranom u nedjelju uveče. Igrač Crvene zvezde Tadija Dragićević iskoristio je priliku da se našali na račun crno-bijelih.

Krilni centar je preko svog Twitter profila "pecnuo" je komšije.

"Kako stoji Partizan sa hokejom? Da i oni nešto osvoje ove godine", zapitao se 28-godišnji Dragićević i u nastavku dodao: "Šala, naravno. Velika pobjeda!".

Košarkaši Zvezde u dosadašnjem toku sezone osvojili su Kup Radivoja Koraća i predstoji im borba na još tri fronta. Slična situacija bila je i prošle sezone, kada su crveno-bijeli, uprkos dobrim partijama, ostali bez trofeja u ABA ligi i šampionatu Srbije, i u dva važnija takmičenja morali da čestitaju pobjede Partizanu, koji je u direktnim duelima bio bolji.

Dragićević ima veliko iskustvo igranja "vječitih derbija" jer je od 2006. do 2010. bio igrač Zvezde, ali ne i previše uspjeha protiv crno-bijelih. Nedavno osvojen Kup Koraća je Čačaninu prvi trofej sa Zvezdom. Inače, 2008. godine bio je najkorisniji igrač ABA lige.

Da li je požurio sa šalom, pokazaće vrijeme...

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC