• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rašković: Ne prodajemo igrače preko medija!

Evropski "super agent" kaže za MONDO da su sve aktivnosti "Wasserman Media Group", vezane za Bogdanovića, usredsređene na predstojeći NBA draft.

Tragom vijesti objavljene na čitanom grčkom sajtu "Eurohoops" - da su u toku pregovori oko prelaska Bogdana Bogdanovića u Fenerbahče, a potom i reakcije trenera Partizana Duška Vujoševića, u ponedeljak uveče smo kontaktirali Aleksandra Raškovića, renomiranog agenta, koji u ime "Wasserman Media Group" zastupa mladog beka crno-bijelih i reprezentacije Srbije.

Rašković je na vijest sa juga Evrope reagovao sa ljutnjom i ogorčenjem.

"To što je objavio grčki sajt meni je potpuno nepoznato i uz to potpuno neistinito. Samim tim, ono što je gospodin Vujošević izjavio vezano za mene, nema nikakvog smisla", izjavio je Rašković.

Njega je trener crno-bijelih označio kao "vjerovatnog" kreatora pomenute spekulacije, ali Rašković, kao agent iza koga stoje na desetine milionskih ugovora (Bogut - prvi "pik" 2005, Stojaković, Radmanović, Veseli, Drobnjak, Vujačić, Nahbar...), ističe da se u svom radu nikada nije služio takvim metodama.

"Nikada nisam prodavao igrače preko medija, niti sam preko medija tražio klubove i ugovore za igrače koje zastupam".

Gospodina Raškovića upitali smo šta se trenutno dešava "iza kulisa" Bogdanovićevih odličnih igara u tekućoj sezoni.

"Sve aktivnosti agencije 'Wasserman Media Group' i mene kao agenta Bogdana Bogdanovića, isključivo i samo su vezane za detalje oko pripreme za predstojeći NBA draft, krajem juna".

"'Wasserman Media Group' je najveća agencija u svijetu košarke, a gospodin Arn Telem, kao apsolutni 'broj jedan' u svijetu agenata, lično će voditi pregovore sa NBA klubovima oko eventualnog odabira Bogdana Bogdanovića sa njihove strane. To je jedino što u ovom trenutku radimo, kao njegovi agenti".

Rašković je potvrdio navode Duška Vujoševića o ugovornom statusu budućeg asa.

"Ako neko zna kada i u kom trenutku igrač treba da promijeni klub i pređe na sljedeći stepenik svoje karijere - bila to Evropa ili NBA liga - onda to zna gospodin Vujošević. Jer, ako pogledate istoriju NBA, on je uz trenere Tompsona, Smita, Križevskog i neke druge, van NCAA lige imao najviše draftovanih igrača".

"Prema tome, Bogdan treba da bude koncentrisan samo na svoju igru, a mi smo koncentrisani na draft", završio je Aleksandar Rašković.

(MONDO:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC