• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pešićev bijes na tri jezika

"Kao zadnje p...e! Sramota!", grmio je trener Bajerna na svoje igrače u gostujućoj svlačionici Kombank arene.

Smirenost i poslovična spremnost na šalu, koje je Svetislav Pešić demonstrirao na konferenciji za medije, bili su obrnuto srazmjerni količini ljutnje i gneva, kojom se neposredno nakon poraza od Partizana (70:55) obrušio na svoje igrače.

Novinari koji su čekali dozvolu da, u skladu sa propisima Evrolige, uđu u svlačionice i uzmu izjave od aktera utakmice, kao i pripadnici obezbijeđenja, mogli su da se uvjere koliko je Pešić bio bijesan zbog inferiornog nastupa ekipe Bajerna, koja je u Beograd doputovala kao ozbiljan pretendent na plasman u četvrtfinale.


S obzirom na nacionalno "šarenilo" u timu Bavaraca, Pešić je igračima držao lekciju na engleskom, njemačkom i srpskom jeziku (Boris Savović i Nihad Đedović).

Zbog zatvorenih vrata i debljine zida, bilo je teško razaznati reči, iako je trofejni trener vikao toliko glasno da mu je u par navrata "pukao" glas.

Ipak, u jednom trenutku se jasno moglo čuti da su Brajant i drugovi odigrali "kao zadnje p...e" i da je to "sramota, sramota!"

Pešić je desetak minuta kasnije, na konferenciji, izjavio da je "ljut kao puška", ali je na pitanja o utakmici odgovarao mirno i staloženo, povremeno se i osmjehujući.

(MONDO:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC