• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovanović za MONDO:Teško u Podgorici

Trener Igokee Vlade Jovanović za MONDO govorio o predstojećem gostovanju u Podgorici kao i o sastavu ekipe.

Poslije dva vezana poraza od MZT-a i Solnoka Igokea je izgubila sve šanse da se dokopa završnog turnira ABA lige. U ponedjeljak gostuju ekipi Budućnosti, koja se sa Cibonom i Partizanom bori za plasman na završni turnir. U ovom meču sigurno da će veći pritisak biti na šampionu Crne Gore.

"Mi smo u različitim situacijama.Oni su ekipa koja se bori za fajnal for. I oni su među rijetkim ekipama izuzimajući beogradske timove, koji imaju jak domaći teren i tamo rijetko gube.Mi dolazimo u specifičnoj situaciji gdje njima svaka utakmica rješava plasman među četiri najbolja tima i ući će jako motivisano.Oni su napravili kiks protiv Radničkog kući i pretpostavljam da neće dozvoliti greške u narednom periodu", rekao je na početku razgovora za MONDo trener Igokee o narednom protivniku.

Što se tiče njegove ekipe u Podgoricu ne idu bez ambicija.

"Što se nas tiče poslije dobrog starta samnom na klupi uslijedili su kiksevi protiv Solnoka i MZT-a.Imali smo kadrovskih problema, koje nismo uspjeli da riješimo.Prije svega tu mislim na povrede igrača i te utakmice smo izgubili.Ja se nadam da ćemo poslije dobrog treninga napraviti reakciju.Da li će to biti dovoljno za pobjedu vidjećemo", kaže Jovanović, koji će u Crnoj Gori prvi put gostovati kao pomoćnik selektora te zemlje. On je prije četiri dana imenovan za pomoćnika Luke Pavićevića.

"Pa ne bih sad tu tražio neke relacije (osmjeh) da li ću biti posebno motivisan ili ne.To su dva različita posla.Ovaj sada je najvažniji.Taj rugi me čeka tek na ljeto".

Posljednih dana top tema medija kada je u pitanju Igokea su raskid saradnje sa Lensom Vilijamsom i nagađanja oko raskida saradnje sa Borisom Bakićem, pa nam je Jovanović razjasnio situaciju.

"Vilijams nije više naš član.Jedostavno nije uspio da se dokaže.Nije uspio da pruži partije, koje su se od njega očekivale pa smo sporazumno raskinuli ugovor.Što se tiče ostalih igrača ne bih želio da pominjem imena.Oni su tu putuju samnom.Imam maksimalno povjrenje u tim koji putuje samnom pa i u te igrače što si pomenuo", rekao je Jovanović, koji će u Podgorici moći računati i na oporavljenog Sinišu Štembergera.

Meč Budućnost-Igokea igraće se u ponedjeljak od 20 časova i 45 minuta (Arenasport 1).

(N.B/Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC