• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džikić: Ja nemam Raška i Bobija

Trener Krke poslije poraza od Crvene zvezde Telekom konstatovao da nije imao način da se suprotstavi centrima lidera.

Poraz Krke na gostovanju Crvenoj zvezdi u "Pioniru" ne može se nazvati neočekivanim. Domaći su opravdali ulogu favorita i pobedom iskoristili kiks drugoplasirane Cedevite na gostovanju Solnoku da se dodatno "odlijepe" na čelu.

Trener šampiona Slovenije posle utakmice je stao pred reportera TV Arena sport spreman da razgovara o meču na svoj, originalan način.

"Ajde ga ti zaustavi", odgovorio je na konstataciju da su njegovi igrači imali problem sa igračem utakmice, Raškom Katićem (19 p, 4 sk).

"Raško Katić pravi svima probleme. I on i Boban (Marjanović), ne samo meni. Raško je dominantan centar u ligi. Ja njih nemam, kao ni tu moć na poziciji pet i to je vrlo jednostavno. Ipak, mislim da smo Zvezdu 'izvadili' iz njenog ritma", konstatovao je Džikić.

Svojim igračima nije zamjerio poraz.

"Znate šta? Ovo je sve proces učenja za ove momke koje vodim. Oni nisu imali priliku da igraju ovakve utakmice i nadam se da će izvući pouke iz ovoga".

Na konferenciji za novinare je apostrofirao i učinak plejmejkera Crvene zvezde, Demarkusa Nelsona.

"Pokušali smo protivnika da izvedemo iz onoga što ona hoće. Nelson je generator Zvezde i njenog uspjeha, igrač bez koga je ona drugačija, i igralo se izjednačeno kada je on bio na klupi. Poslije se vratio na teren i riješio neke stvari. Najlakše je sad da uperim prst u igrače, ali to je budalaština", podvukao je Džikić.

Krka trenutno zauzima 9. poziciju na tabeli ABA lige, sa skorom 10-13. U preostalom dijelu ABA lige igraće protiv Radničkog, Olimpije i Solnoka.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC