• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Da li neko želi srpske klubove u polufinalu"

Trener Partizana Duško Vujošević, kao jedan od razloga poraza u Ljubljani, naveo je i sudijske greške, za koje kaže da su "možda obične, ljudske..."

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da su njegovi igrači imali loš pristup na utakmici protiv Olimpije i da je klub iz Ljubljane zasluženo pobijedio.

"Zaslužena pobjeda Olimpije, koja je dominirala početkom utakmice i prvim poluvremenom. Loš pristup igrača utakmici, bilo kakvoj profesionalnoj, i u smislu izvršenja taktičkih zadataka i u smislu angažovanosti, a pogotovu ovako značajnoj kao što je bila ova večeras", rekao je Vujošević poslije meča.

Košarkaši Partizana izgubili su u Ljubljani od Olimpije rezultatom 66:59 u 23. kolu Jadranske lige. Crno-bijeli sada imaju 15 pobeda i osam poraza i otežali su sebi posao kada je riječ o plasmanu na fajnal-for, pošto imaju samo jedan trijumf više od Budućnosti, ekipe koja još nisu odigrala svoj meč.

Vujošević je istakao i da, mada nije osnovni uzrok poraza, mora da se obrati pažnja i na suđenje.

"Plašim se da sudije u Jadranskoj ligi kako se povećava ulog i bliži kraj takmičenja, ne predstavljaju delegirane interese zemlje iz koje dolaze. Svi znaju da su fajnal-for obezbijedile Crvena zveda i Cedevita, a za njega se bore Cibona, Budućnost i Partizan", rekao je Vujošević.

"Možda su to u pitanju čiste obične ljudske greške, pogotovu u momentima kada se razlika na strani Olimpije pravila, međutim ne bih volio da je bilo čija politika da na primjer u Fajnal-foru, ako se nađu dva kluba iz Srbije i idu direktno jedan na drugog u polufinalu, da se na taj način podijeli na više zemalja učešće u Evroligi sljedeće godine", dodao je on.

On je naveo da ne bi volio da je to politika bilo koga iz ABA lige.

"Ako nije, onda mora da se oko delegiranja sudija i ocjenjivanja do kraja pooštre kriterijumi", dodao je trener Partizana.

(MONDO/Beta:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC