• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Budućnost: Kako zaustaviti Gordića?

Igokea u ponedjeljak uveče (20.45 h, Arena sport 1) gostuje u Podgorici u posljednjem meču 23. kola ABA lige.

"Igosi" će na vrućem terenu u "Morači" moći da računaju na doskora povrijeđenog Sinišu Štembergera, koji je za MONDO istakao da njegov tim može da iznenadi Budućnost, a umjereni optimista je i trener Aleksandrovčana Vlade Jovanović iako je svjestan težine i važnosti meča za domaćina, koji juri plasman na Fajnal-for.

U taboru Podgoričana u dvoboj sa prvakom Bosne i Hercegovine, koji doduše nije izgubio teoretske šanse da izbori završni turnir, ulaze sa dozom opreza, ali i puno motiva.

"Uželjeli smo se košarke, desetak dana smo bez utakmice i jedva čekamo da izađemo na teren. Igokea je jako kvalitetan tim, koji posjeduje ogroman individualni kvalitet. To su i pokazali u toku ove sezone, imaju kiks na domaćem terenu protiv MZT-a i sigurno da im je tenzija na gornjoj granici maksimuma. Dolaze u Podgoricu opterećeni da se isprave za naeuspjeh koji imaju. To kod nas budi dodatan oprez, dobro treniramo, dobro smo se pripremali, ali smo svjesni da njihova spoljna linija može da zada probleme gotovo svakoj ekipi i da moramo da u defanzivi budemo gotovo besprekorni da bi kontrolisali utakmicu i da bi ih na kraju i savladali. Pozvao navijače da dođu u što većem broju da nas podrže i pomognu nam da dođemo do pobjede", rekao je trener Podgoričana Igor Jovović.

Po mišljenju trenera Podgoričana, glavna opasnost za Crnogorce predstavljaće Nemanja Gordić, njihov bivši kapiten koji igra u odličnoj formi u dresu "igosa".

"Gordić je pokretač svih dobrih stvari Igokee, u napadu i odbrani. Od njegovog dolaska ekipa se probudila, nametnuo se kao lider. Troši puno minuta na terenu, kvalitetno organizuje igru i odlučujućim trenucima kadar je da preuzme odgovornost. Ukoliko uspijemo da ga svedemo na razuman nivo bićemo blizu pobjede", podvukao je Jovović.

Meč između Budućnost i Igokee igra se u ponedjeljak uveče u dvorani "Morača", a direktan prenos je na Areni sport 1.

(MONDO, foto: KK Igokea)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC