• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Talenti "vječitih" putuju u Bruklin

Perspektivni srpski košarkaši Aleksandar Aranitović i Miloš Glišić izabrani među deset vršnjaka koji će igrati na "Em-Džej Klasiku" u Njujorku.

Selektivni kamp juniora u Barseloni okupio je u prethodna tri dana 40 košarkaških nada iz cijele Evrope, koji su konkurisali za svoje mjesto na uglednom kampu Majkla Džordana u Njujorku.

Iz Srbije su u Španiju otputovala trojica igrača, dvojac Crvene zvezde Telekom - Boriša Simanić (16, 207 cm) i Aleksandar Aranitović (16, 194 cm), kao i junior Partizana, Miloš Glišić (16, 205 cm).

"Sportski žurnal" najavio je da su renomirani skauti odlučili da Aranitović i Glišić budu učesnici internacionalnog "ol-star" meča kampa Majkla Džordana, koji će biti odigran u dvorani Bruklin Netsa.

Obojica su učestvovala na nedavno održanom juniorskom turniru Evrolige u Beogradu, na kojem je Crvena zvezda Telekom obezbijedila učešće na završnom takmičenju, u Milanu.

U SAD će otputovati još trojica igrača sa prostora bivše Jugoslavije - Ognjen Čarapić (Budućnost), Lovro Buljević (Cibona) i Amar Gegić (Spars, Sarajevo).

(MONDO:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC