• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovanović: Budućnost je bila agresivnija

Trećim uzastopnim porazom u ABA ligi, košarkaši Igokee i teoretski su ostali bez plasmana na F4, a sada im je i šesto mjesto pod znakom pitanja.

Izabranici Vlade Jovanovića poraženi su u Podgorici od Budućnost 63:74 u 23. kolu ABA lige, čime su dodatno zakomplikovali situaciju, pa će do kraja regularnog dijela sezone morati dobro da se namuče kako bi ostali na šestom mjestu, koje donosi plasman u Evrokup naredne sezone.

"U prvoj četvrtini imali smo ideju i bili agresivni u odbrani, a u drugom dijelu drugog perioda nije nas bilo na terenu. Dozvolili smo Budućnosti sa se odlijepi, nakon čega su oni pokazali agresivnost koja ih krasi čitave sezone. Kada smo ih stigli nižom petorkom, primili smo trojku, potom lake poene i zicer iz auta i nismo uspjeli da se vratimo. Čestitam domaćinu na zasluženoj pobjedi", rekao je nakon susreta Jovanović, a prenosi zvanični sajt ABA lige.

Siniša Štemberger je istakao da su Aleksandrovčani na momente bili blizu trijumfa u Podgorici.

"Nije nimalo ugodno kada doživite tri uzastopna poraza. Igrali smo na momente veoma dobro i malo je nedostajalo da trijumfujemo, ali bili smo previše u grču. Nije nas služio šut dok, su oni igrali veoma agresivno u odbrani. Imali smo priliku na 57:61 da napravimo preokret, ali je Šehović pogodio trojku, nakon toga i za dva poena, što je bio prelomni trenutak susreta. Da smo tada ostali u egalu, vjerujem da bismo slavili", kazao je Štemberger, koji je na utakmici u "Morači" imao učinak od devet poena i šest skokova.

Igokeu do kraja sezone u ABA ligi očekuju još tri izuzetno teška meča. U borbi za očuvanje šeste pozicije, aktuelni šampion BiH igraće na domaćem terenu protiv Cibone i Širokog, te između ova dva meča gostovati u Zagrebu Cedeviti.

(MONDO, foto: KK Igokea)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC