• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Moramo da im odgovorimo

Vujošević kaže da je spremio ekipu na psihološkom planu, ali da su se njegovi igrači ispromašivali. Tepić: I dalje mi vodimo.

 Vujošević: Moramo da im odgovorimo Izvor: MONDO

Sve je bilo spremno za slavlje. I baklje i pehari i šampionske majice...

Ništa od toga. Kao u finalu plej-ofa 2007, kao u polufinalu protiv Hemofarma ove sezone, Partizan je prokockao prvu "meč-loptu" pred svojim navijačima.

"Mislim da sam ubijedio igrače da tri puta uzastopno nije lako pobijediti ni Ušće, a kamoli Crvenu zvezdu. Međutim, puno smo promašivali, jedine dvije trojke dali su naši centri, Lazme pa Veličković. Oni su odigrali bolje od nas, imali su nešto više energije na početku, kada smo mi izgubili tri lopte... Zvezda je nametnula odbranu na granici kontakta i kriterijuma", konstatovao je Duško Vujošević.

Trener Partizana konstatovao je da "svaka utakmica nosi neke adaptacije u taktici", ali da je u plej-of mečevima suština u pristupu.

"Ako je Zvezda imala snage da na 2:0 odigra ovako pred našim navijačima, onda moramo i mi da odgovorimo u četvrtoj utakmici".

Upitan da li očekuje da timovi u nekoj utakmici "iskoče" iz šablona igre na 50-60 postignutih (ili primljenih) poena i da li je u ovako oštroj borbi sudijama teže da obavljaju svoj posao, Vujošević je odgovorio:

"Prvo, mislim da sudije ni u jednoj utakmici nisu imale namjeru da odluče pobjednika. Što se tiče igre, ne bih rekao da je neki kvalitet dati 70 ili 80 poena. Ne može se očekivati ne znam kakva ljepota u mečevima ove važnosti. Imperativ učini noge teškim, promašuju se neki šutevi koji se inače ubacuju... Imamo manje kontri nego što bismo voljeli, ali tako je, igraju se čvrste odbrane", odgovorio je strateg koji se bori za osmu titulu zaredom.

Milenko Tepić na konferenciji za novinare je priznao poraz, ali je napomenuo da Partizan i dalje vodi.

"Pored svih opomena nismo uspjeli da odigramo dobro. Zvezda je u početku djelovala borbenije i rasterećenije, tu je napravila možda i odlučujuću prednost. Mi smo u finišu utakmice konačno poveli sa dva razlike i nismo znali da je privedemo kraju. Međutim, vodimo sa 2:1, pokušaćemo da riješimo pitanje prvaka u četvrtom meču".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC