• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PLEJ-OF: Partizan ne igra "majstorice"

Košarkaši Partizana nisu uspjeli da odbrane titulu prvaka Srbije bez izgubljene utakmice u finalu.

 PLEJ-OF: Partizan ne igra "majstorice" Izvor: MONDO

Crvena zvezda je u prisustvu velikog broja navijača crno-bijelih pobijedila (63:58) i iznudila meč broj četiri, koji je zbog posjete potpredsjednika SAD sa srijede pomjeren za četvrtak u 17.30 časova.

Ako je suditi po tradiciji, Partizan će se kao "gost" revanširati najvećem rivalu i trijumfovati ukupnim rezultatom 3:1.

A kakva je to tradicija?

Otkako se Duško Vujošević 2001. godine vratio na klupu crno-bijelih, oni su sedam puta zaredom osvojili titulu prvaka države, a da ni u jednom finalu nisu odigrali više od četiri utakmice!

Počelo je pobjedama od 3:0 protiv Budućnosti i FMP Železnika, 2002. i 2003, zatim je dve godine zaredom padao Hemofarm (oba puta 3:1), pa 2006. i 2007. Zvezda (3:0 i 3:1), da bi Hemofarm u prošlogodišnjem finalu ponovo izvukao jednu pobjedu.

Serija koja je u toku za sada se odvija po šablonu finala iz 2007. godine. Crno-bijeli su dobili prve dve utakmice, a onda se otpisana i oslabljena Zvezda vratila u život i ujedno pokvarila unaprijed pripremljeno slavlje.

Te godine je Partizan odgovorio u četvrtoj utakmici, pobjedom od 84:67, za ukupnih 3:1 i proslavu titule pred daleko manjim brojem svojih pristalica u Pioniru.

Da li će tako biti i u četvrtak, ili će Zvezda novom pobjedom izjednačiti na 2:2 i povesti Vujoševića i Partizan u "majstoricu", tamo gdje do sada nisu bili...

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC