• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BIH PLEJ-OF: Igokea pregazila Široki

Košarkaši Igokee Partizan izborili su majstoricu polufinalne serije plej-ofa Lige 8 ubjedljivom pobjedom 106:75 nad Širokim.

 BIH PLEJ-OF: Igokea pregazila Široki Izvor: MONDO

Sam početak meča u dvorani “Nenad Baštinac” Aleksandrovcu pripao je gostima koji su poveli sa 5:0 i 8:2, ali vrlo brzo ekipa Darka Rusa je konsolidovala redove i vratila stvari na početak.

Nakon toga košarkaši Igokee Partizan stekli su prednost koju su samo povećavali pa je na poluvremenu na semaforu stajalo 55:44.

Gosti oslabljeni neigranjem Puljka, koji nije ni doputovao u Aleksandrovac, još slabiji otpor pružili su u nastavku, a potpuni krah doživjeli su u posljednjoj četvrtini u kojoj su postigli samo četiri poena.

Najzaslužniji za pobjedu Igokee Partizan je Tejlor koji je postigao 20 poena, a istakao se i Đerasimović, dok su kod gostiju anjefikasniji bili Siriščević sa 20 i Josipović sa 18 poena.

U drugom polufinalu u srijedu treći meč igraju Bosna i Sloboda igraju “majestoricu” a ukoliko “studenti” trijumfuju pobjednik “majstorice” između Igokee i Širokog izboriće plasman u NLB ligu pošto je Bosna to već učinila završivši regularni dio Lige 8 na prvoj poziciji.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC