• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EL: Teodosić propušta početak Top 8

Kreaotor igre CSKA zbog povrede lista nalazi se na terapiji u Izraelu i sigurno će propustiti prva dva meča četvrtfinala Evrolige.

Miloš Teodosić je poslije nove povrede lista lijeve noge podvrgnut detaljnim ljekarskim pregledima u Mediks centru u Izraelu, koji je specijalizovan za liječenje sportskih povreda.

Renomirani fizioteraeut Rafi Viršuvski, stručnjak koji radi u Makabiju iz Tel Aviva, odredio je terapiju srpskom reprezentativcu, koji će je primati u klinici u Tel Avivu do sljedećeg petka, prenosi specijalizovani košarkaški sajt "Sportnado".

Teodosić će zbog obnovljene povrede lista, koja ga muči već duže vrijeme, sigurno propustiti prva dva meča četvrtfinalne serije Evrolige, koja startuje 15. aprila i igra se na tri pobjede. CSKA će u Top 8 odmeriti snage sa Olimpijakosom ili Panatinaikosom, koji će u međusobnom duelu posljednjeg kola Top 16 faze odlučiti o podjeli trećeg i četvrtog mjesta u grupi E.

Aktuelni šampion Olimpijakos je posljednje dvije godine na Fajnal foru bio koban po CSKA. Na završnom turniru u Istanbulu 2012. klub iz Pireja slavio je u finalu (62:61), nakon što je CSKA prethodno pobijedio Panatinaikos (66:64), dok je prošle godine u Londonu eliminisao Moskovljane u polufinalu (69:52) i zatim odbranio trofej Evrolige.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC