• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zatišje pred buru u Skupštini grada

Predsjednik gradske Skupštine Nikola Nikodijević ugostio predstavnike ABA lige i klubova učesnika Fajnal fora.

Ozbiljna lica i krajnje uzdržano ponašanje predstavnika Crvene zvezde, Partizana, Cedevite i Cibone, na prijemu u Skupštini Beograda u četvrtak popodne, govorili su više od "hiljadu riječi".

Za sve njih bliži se trenutak odluke - polufinalne utakmice završnog turnira ABA lige, koje u okviru evropske klupske hijerarhije imaju veću težinu čak i od borbe za trofej.

"Ulog je za vas veliki - finalisti idu u Evroligu i to je vaš prvenstveni cilj. Naš cilj je da nas pamtite kao dobre domaćine", obratio se čelnim ljudima četiri kluba Nikola Nikodijević, tek izabrani predsjednik gradske Skupštine.

"Ova liga je iz godine u godinu sve jača i jača i ja vam na tome čestitam. Pokazali ste da možete da napravite nešto izuzetno, što prevazilazi granice naše države i lokalnih okvira. Taj primjer treba da slijede i drugi", dodao je Nikodijević.

On je izrazio uvjerenje da će F4 biti jedan od najbolje organizovanih u istoriji regionalnog takmičenja i da će Beograđani "još jednom pokazati gostoprimstvo, po kome smo nadaleko poznati".

"Beograd ima vatrenu i brojnu publiku, ali i publiku koja se razumije u ovaj sport. Očekujem da Fajnal for bude upamćen po dobroj košarci, korektnom navijanju i vrhunskoj organizaciji".

Lideri ABA lige, Roman Lisac, Radovan Lorbek i Josip Bilić, po treći put će dijeliti godišnja priznanja i trofeje u glavnom gradu Srbije. U Pioniru je 2005. održan Fajnal ejt, a 2009. godine u Areni Fajnal for.

"Nadam se da ćemo, kada u nedelju padne zavjesa na događaj, moći da kažemo kako smo poslali odličnu poruku Evropi", istakao je Lisac.

Koktel, koji je uslijedio, okupio je uglavnom novinare, snimatelje i fotoreportere, pošto su predstavnici klubova u rekordnom roku pronašli izlaz iz Skupštine. Očigledno im nije bilo do pića i kurtoaznih razgovora.

Ipak, neki od njih će već u četvrtak oko 22 časa moći da nazdrave velikom uspjehu...

Podsjetimo da će se u prvom polufinalu sastati Crvena zvezda Telekom i Cibona, a u petak Partizan NIS i Cedevita.

(MONDO:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC