• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veliko srce Milana Mačvana: 20.000 € za Nađu!

Potez za svako poštovanje - košarkaš Milan Mačvan odvojio je 20.000 evra kako bi pomogao da mala Nađa Novaković dobije šansu za život.

Srpski košarkaš i reprezentativac Milan Mačvan pokazao je ljudsku veličinu kada je odlučio da odvoji i uplati 20.000 evra za liječenje male Nađe Novaković (9), čiji život zavisi od veoma skupe operacije.

Operacije, koja košta 300.000 evra!

MONDU je potvrđeno da je Mačvan odvojio značajna sredstva, sa kojima roditelji male Nađe, Aleksandar i Angelina, imaju više razloga za optimizam da će akcija koja je podigla Srbiju na noge, na kraju i uspjeti i da će njihov anđeo biti uspješno operisan.

"Zovem se Nađa Novaković, imam 9 godina. Bolujem od jako teške bolesti matičnih ćelija. Ja mogu da se izliječim jedino transplantacijom koštane srži. Transplantacija je jako hitna i operacija se mora uraditi u Njemačkoj ili Italiji. U posljednje dve sedmice mi se stanje jako pogoršalo i stalno krvarim iz usta, tijelo mi je puno modrica i jako se loše osjećam", navodi se u apelu za pomoć koji potpisuje mala Nađa, a koja od juna prošle godine svaki dan provodi na Univerzitetskoj dječijoj klinici u Tiršovoj, na odjeljenju Hematologije i onkologije.

U nadi da će se uskoro javiti još mnogo humanih ljudi, poput Milana Mačvana, navodimo i kako je sve moguće pomoći maloj Nađi.

Žiro računi:

Dinarski: 265-0200000054378-94

Devizni: RS35265090000000000939

Swift Code: RZBSRSBG

Humanitarni SMS broj za Vip i Telenor mrežu je 5757, a u poruci je neophodno napisati: NADJA. Cijena poruke je 100 dinara sa PDV-om.

Za više informacija, potražite Facebook stranicu "Pomozimo Nađi".

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC