• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Blažič: Težim putem, ali idemo u Evroligu

Slovenac iz redova Crvene zvezde Telekom optimista uprkos porazu od Cibone u polufinalu ABA lige.

Šokantan poraz od Cibone i neuspjeh da se ostvari direktan plasman u Evroligu teško je pao košarkašima Crvene zvezde Telekom.

Čini se, najteže Jaki Blažiču, koji je po završetku polufinalnog meča ABA lige u četvrtak u Kombank areni doživio emotivni slom.

Slovenac je parket napustio u suzama...

"Bio sam jako utučen. Jednostavno to nisam uspio da iskontrolišem. Siguran sam da se svaki moj saigrač tako osjećao, samo ja to nisam mogao da sakrijem", izjavio je Blažič za klupski sajt dan poslije utakmice.

Zvezda je neočekivano, pred svojim navijačima, poražena 70:75, pa će mjesto u Evroligi pokušati da izbori kroz kvalifikacije.

"Podbacili smo, nismo odigrali na potrebnom nivou igre koji smo prikazivali prethodnih nekoliko mjeseci i zato smo izgubili. Niko od nas se, međutim, ne odriče plasmana u Evroligu. Za nas se borba za plasman u najelitnije takmičenje Evrope nastavlja kroz kvalifikacije koje smo apsolutno zaslužili odličnim igrama i rezultatima u ligaškom dijelu regionalnog takmičenja", smatra slovenački bek.

"To će svakako biti teži put, ali mislim da ćemo biti spremni za taj izazov. Uvjeren sam da ćemo uspjeti i da će Zvezda i naredne sezone biti u evroligaškom društvu", dodao je Blažič.

Crveno-bijelima je do kraja sezone ostalo još da završe takmičenje u domaćem prvenstvu.

"Želimo da trijumfalno završimo sezonu, cilj su nam trofeji. Motiv nam nikada nije neodstajao i zato u narednom periodu moramo da zasučemo rukave i još više da radimo. Dobar trening je najbolji lijek za sve. Kada se u potpunosti oporave svi igrači, siguran sam da ćemo još više podići nivo naše igre i da ćemo naplatiti sav uloženi trud tokom čitave sezone".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC