• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Bum bum" Čonsi - Denver izjednačio

Denver je igrao bez straha u Los Anđelesu i uspio da pobijedi Lejkerse (106:103), čime je izjednačio rezultat u finalnoj seriji Zapada na 1:1.

 "Bum bum" Čonsi - Denver izjednačio Izvor: MONDO

Denver je potvrdio da će njegov rival, Lejkersi, morati da ulože maksimum u finalnu seriju Zapadne konferencije ukoliko budu željeli da izbore borbu za trofej NBA lige ove sezone.

Nagitsi su u drugom meču serije u Stejpls centru igrali bez straha i to se isplatilo - 106:103, nakon čega su zaradili važan bod u gostima i stigli do izjednačenja (1:1).

Karmelo Entoni bio je najefikasniji kod gostiju sa 34 poena, devet skokova i četiri asistencije, dok je Čonsi Bilaps zatrpao koš protivnika u pravom trenutku i donio pobjedu svom timu.

Bilaps je u posljednjem kvartalu upisao 11 poena od ukupno 27, a 13 sekundi prije posljednjeg zvuka sirene pogodio je tri od četiri slobodna bacanja, što je bila ključna prednost.

Prekaljeni "lisac" Derek Fišer imao je priliku nakon toga da šutom iz desnog ugla izbori produžetke, ali je na sreću Denvera, ipak bio neprecizan.

Lejkersi, odnosno njihov vođa Kobi Brajant, čini se da nije bio mnogo zabrinut poslije propuštene prilike svog tima da maksimalno iskoristi prednost domaćeg parketa.

"Sada ćemo mi imati zadatak da ponovimo isto na gostovanju u Denveru, jer nismo valjda slučajno ekipa sa najboljim učinkom na gostovanjima ove sezone", rekao je Brajant, koji je sa 32 poena, pet uhvaćenih lopti i tri asistencije bio najbolji u redovima Lejkersa.

Osim njega u domaćem timu su se istakli Trevor Ariza sa plej-of rekordom od 20 poena i Mark Gasol, koji je uz 17 poena imao i 17 skokova.

Finalna serija Zapada seli se u Denver, gde će u noći između subote i nedjelje biti odigran treći duel.

U finalu Istočne konferencije Orlando vodi protiv Klivlenda 1:0.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC