• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Majami stigao do prve meč lopte

Aktuelni šampioni trijumfovovali na gostovanju Šarlotu (98:95) i poveli rezultatom 3:0 u četvrtfinalnoj seriji plej-ofa NBA lige.

Košarkaši Majamija na pragu su plasmana u polufinale Istočne konferencije u NBA ligi, pošto su kao gosti savladali Šarlot sa 98:85 i poveli sa 3:0 u seriji.

Najefikasniji u redovima aktuelnog šampiona bio je Lebron Džejms sa 30 poena i 10 skokova, dok je Dvejn Vejd postigao 17 pogodaka.

Dvostrukim uzastopnim šampiona lige potrebna je još jedna pobjeda kako bi se plasirali u narednu rundu.

Al Džeferson bio je najefikasniji u ekipi Šarlota sa 20 poena, dok je Kris Daglas Robert dodao 17 poena. Bobketsi imaće vrlo težak zadatak da produže seriju, jer u klupskoj istoriji nikada nisu ostvarili pobjedu u doigravanju.

Junak večeri, bez dileme bio je veteran iz Dalasa Vins Karter, koji je trojkom u posljednjoj sekundi srušio San Antonio (109:108) i doveo svoj tim do prednosti od 2:1 u četvrtfinalnoj seriji Zapadne konferencije.

Oklahoma je poslije produžetka slavila u Memfisu sa 92:89 i izjednačila u seriji na 2:2. Najzaslužniji za trijumf bio je Redži Džekson sa 32 poena.

Do izjednačenja u seriji (2:2) došla je i Indijana, koja je slavila na gostovanju Atlanti sa 91:88. Najefikasniji u ekipi Indijane bio je Pol Džordž sa 24 poena.
(MONDO, Foto: AP/Chuck Burton)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC