• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bez kazni za skidanje sakoa!

Direktor takmičenja KLS Dragan Gogić "poštedio" je trenere Partizana i Radničkog, koji su tokom utakmice ta dva tima ostali u košuljama.

Trener Partizana Duško Vujošević i njegov kolega iz kragujevačkog Radničkog Miroslav Nikolić nisu kažnjeni "zbog neprikladnog odjevanja" na utakmici 8. kola Superlige Srbije, koja je u pojedinim medijima najavljena kao "modni derbi".

Vujošević je na prethodnoj utakmici protiv Mega Vizure skinuo sako i zbog toga bio kažnjen sa 34.500 dinara (oko 340 evra), što je izazvalo oštru reakciju crno-bijelih, koji su postavili pitanje da li je u prvenstvu baš sve tako savršeno, pa da se akteri "principijelno" kažnjavaju i zbog stvari koje objektivno nisu od velikog značaja.

Zato je publika na meču protiv Radničkog pokrenula svojevrsni performans, kome su se pored članova stručnog štaba crno-bijelih priključili trener gostiju Nikolić i košarkaški novinar Vladan Tegeltija.

Sudeći po najnovijoj reakciji direktora takmičenja Dragana Gogića, skidanje sakoa - za šta je ranije bio opomenut i trener Crnokose Blagoja Ivić - u nastavku Superlige će prolaziti uz prećutnu saglasnost!

Gogić je za prekršaje u mečevima 8. kola novčano kaznio čačanski Borac (nesportsko ponašanje gledalaca), Crnokosu (slaba redarska služba i nesportsko ponašanje gledalaca), kao i igrače Radića (Crnokosa - tehnička greška), Stanojevića (Crnokosa - isključenje) i Veličkovića (Mega Vizura - isključenje, nesportsko ponašanje i prijetnje sudiji prilikom napuštanja terena).

Partizan i Radnički opomenuti su zbog toga što pojedini njihovi igrači nisu imali košarkašku opremu u skladu sa Pravilima igre.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC