• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EL (juniori): Zvezda lako sa Kahasolom

Predvođeni triom Lazarević-Aranitović-Stojanović, crveno-bijeli ostvarili prvu pobjedu na juniorskom turniru Evrolige u Milanu.

Juniori Crvene zvezde Telekom (igrači rođeni 1996. godine i mlađi) uspješno su počeli učešće na završnom turniru Evrolige u svom uzrastu.

Učenici Slobodana Klipe imali su čast da u četvrtak u devet časova otvore turnir protiv vršnjaka iz Španije.

CRVENA ZVEZDA TELEKOM - KAHASOL 78:63 (18:18, 24:16, 17:14, 19:15)

ZVEZDA: Kenić, Anđelković 4, Ostojić 7, Stojanović 15 (5/8 za tri, 6 sk, 11 as), Rakićević 12, Jeković, Radovan, Miladinović 4, Radovanović 4 (6 sk), Šimanić 2, Aranitović 15 (3/6 za tri), Lazarević 15 (6 sk).

Najefikasniji igrači srpskog predstavnika bili su Vojislav Stojanović (17, 197 cm), Stefan Lazarević (18, 197 cm) i Aleksandar Aranitović (16, 194 cm). Svi su postigli po 15 poena, s tim da je Stojanović, povremeni član seniorskog tima, zabeležio i 11 asistencija i šest skokova, kao i Lazarević (na slici).

Zvezda je pobedu ostvarila pre svega zahvaljujući preciznijem šutu za dva poena (15/31 naspram 8/40). Ubacila je isti broj trojki kao i protivnik (osam) iz 23 pokušaja. Stojanović je šutirao za tri 5/8, a Aranitović 3/6.

Naredni meč crveno-bijeli će odigrati u petak, takođe u devet časova, protiv Huventuda. Posljednji Zvezdin rival u grupnoj fazi biće selekcija Brazila, u subotu, od 11.00 časova.

U finale turnira plasiraće se pobjednik grupe i igraće za trofej u nedjelju, protiv prvoplasiranog tima Grupe B (Armani, Real, Žalgiris, Fenerbahče).

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC