• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čović: Zvezda pomaže i pomagaće

Predsednik KK Crvena zvezda ponosan na reakciju igrača, stručnog štaba i zaposlenih u klubu, koji su po proglašenju vanrednog stanja otvorili najugroženijima hale na Čukarici.

Hale "Basket city" i "Basketland" danima su prihvatni centar za najugroženije građane Obrenovca, Bariča i ostalih mesta koje se bore sa nabujalim vodama.

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović rekao je posle dolaska iz Italije, sa Fajnal fora Evrolige, da je veoma zadovoljan i ponasan reakcijom stručnog štaba, zaposlenih u klubu, kao i igrača, koji su lično donosili pomoć.

"Na prvi znak velike katastrofe koja nas je zadesila odmah smo u službi zbrinjavanja evakuisanih građana iz Obrenovca na raspolaganje stavili naše dve dvorane na Čukarici – Basket siti i Basket lend. Zaposleni u klubu danonoćno su radili kako bi sve pripremili za prihvat evakuisanih građana".

"Igrači i stručni štab kao i članovi uprave su na namenski račun uplatili novčana sredstva, a svi zajedno su skladištili robu koja je dopremana kao pomoć u ove prihvatne centre. U toj masovnoj akciji učestvovali su i košarkaši FMP-a. Nastavićemo i dalje da šaljemo apele za pomoć, a pratićemo i situaciju na terenu i shodno mogućnostima i potrebama pomogati ugroženo stanovništvo", rekao je Čović.

On je prethodnih dana boravio u Milanu, gde su juniori Crvene zvezde Telekom postali šampioni Evrope.

Otkrivajući svoje utiske iz Italije, Čović je ocenio da je uspeh plod dobrog i sistemskog rada uspostavljenog u Zvezdi u prethodne tri godine.

"To je sistem koji je razvijen u FMP, a koji je godinama davao izvanredne rezultate kako u produkciji igrača tako i u osvajanju trofeja. Podsetio bih samo da su Zvezdini juniori prošle godine nesrećno izgubili šanse za plasman u finale, ali iz te generacije je ove sezone čak osam igrača igralo seniorsku košarku: Tejić, Rebić i Ristić u Crvenoj zvezdi, a Gudurić, Đukanović, Kaplanović, Vorkapić i Jovanović u FMP-u", podvukao je prvi čovek kluba.

Čović je podvukao da je prioritet u narednom periodu realizacija inicijative da klubovi zaštite igrače od u"raznoraznih menadžera", kako talentovani igrači ne bi bili "bukvalno otimani" i odvođeni u inostranstvo.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC