• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Lebron i Vejd za izjednačenje Majamija

Aktuelni šampioni NBA lige slavili u drugom meču u Indijanapolisu (87:83) i stigli do izjednačenja u finalnoj seriji Istoka - 1:1.

Majami je upalio motore, baš kada je trebalo i uspeo da napravi brejk na gostovanju Indijani u drugom meču finalne serije Istočne konferencije.

Aktuelni šampioni su do preokreta stigli u poslednjem kvartalu i slavili su ukupnim rezultatom 87:83 (20:21, 21:16, 21:26, 25:20).

Najefikasniji u redovima pobedničkog tima bili su Lebron Džejms sa 22 poena, sedam skokova i šest asistencija, i Dvejn Vejd koji je završio meč sa 23 pogotka, uz po pet uhvaćenih lopti i dodavanja.

Udarni tandem gostuju zapravo je tri četvrtine igrao "na rezervi", a onda razvalio. Naime, za prvih 36 minuta upisali su zajedno 23 poena, a onda kada su shvatili da Indijana ozbiljno preti, u poslednjem kvaratlu zabeležili su 22, od ukupno 25 koliko je postigao Majami u tom periodu!

Ključnu seriju (10:0) napravili su pet i po minuta pre kraja meča, kada su Pejsersi imali vođstvo od 75:72. Džejms je ubacio šest, a Vejd četiri poena, čime su Majamiju omogućili da stigne do preokreta.

Kod Indijane istakao se Lens Stefenson sa 25 poena, šest skokova i sedam asistencija, a Roj Hibert zabeležio je "dabl-dabl" učinak - 12 pogodaka uz 13 uhvaćenih lopti.

Naredna dva meča finalne serije Istoka igraju se u Majamiju, a plasman u borbu za šampionski prsten NBA lige ostvariće ekipa koja prva stigne do četiri pobede.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC