• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Toni Parker zvao, Partizan prihvatio!

Šampion Srbije biće deo projekta koji će u Francuskoj realizovati tim okupljen oko sjajnog plejmejkera San Antonio Sparsa.

 Toni Parker zvao, Partizan prihvatio! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Veliko priznanje Partizanu stiglo je iz Francuske, zemlje koja ima trojicu talentovanih mladih igrača u ekipi aktuelnog prvaka Srbije - Žofrija Lovernja, Lea Vestermana i Borisa Daloa.

Kako je saopšteno na klupskom sajtu, crno-beli su pozvani na svojevrstan košarkaški hepening, planiran za drugu polovinu septembra u Monpeljeu.

Partizan će od 19. do 21. septembra učestvovati na međunarodnom turniru, uz učešće Asvela, Barselone i Strazbura, a kruna čitavog događaja biće egzibiciona utakmica ekipe Tonija Parkera i njegovih prijatelja protiv "jedne veoma značajne ekipe iz sveta košarke".

"Toni Parker želi da integriše Partizan u ovaj projekat. Smatra da je to jedan od najboljih klubova u Evropi i uveren je da će Partizan doneti događaju dodatnu vrednost", stoji u pozivu koji su dobili u Humskoj 1.

Parkerov tim čine poznati NBA igrači, uglavnom Evropljani: Nikola Batum (Portland), Kevin Serafan (Vašington), Jan Mahinmi (Indijana), Tabo Sefološa (Oklahoma), Nando de Kolo (San Antonio), Kori Mageti, Rodrig Buboa (Dalas) i naravno sam Parker.

U Partizanu su zadovoljni što će još jednom biti u prilici da promovišu srpsku košarku, kao i brend kluba, zajedno sa vodećim evropskim i NBA igračima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC