• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA i FIBA traže pomoć za BiH, Srbiju i Hrvatsku

Najjača liga na svetu i krovna svetska i evropska košarka federacija apeluju na sakupljanje pomoći za ugrožene u poplavama u Srbiji, BiH i Hrvatskoj.

"Poplave u Srbiji ugrozile su 200.000 dece. Pomozite Unicefu da obezbedi hitne programe podrške", poručeno je na jednom od zvaničnih Twitter profila NBA lige, namenjenih humanitarnim aktivnostima.

NBA je poslao poruku za više od 81.700 svojih pratilaca da je situacija u Srbiji i regionu teška i da su ta liga i Unicef pokrenuli programe podrške. Oglasili su se i pojedini klubovi. Na primer, Finiks sansi, koji su takođe uputili podršku ugroženima.



Tokom dana je saopštenje izdala i FIBA Evrioa. Novi predsednik te organizacije Turgaj Demirel, FIBA sekretar Patrik Bauman i gensek FIBA Evrope Kamil Novak skrenuli su pažnju košarkaškom svetu na situaciju u poplavljenim područjima. Oni su poslali poruku podrške BiH, Hrvatskoj i Srbiji.

"U bivšim jugoslovenskim državama svakodnevnica je potpuno zastala, kao i košarka. Kombank arena i 'Pionir' transformisani su u velike centre za prihvat izbeglih iz poplavnih područja", piše u saopštenju FIBA Evrope.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC