• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Osetila se pauza

Autor mondo.rs

Trener Partizana ocenio da je njegov tim dobro reagovao na 14 dana pauze od košarke. U pobedi nad Crnokosom iskoristio je priliku da pruži šansu svim igračima.

 Vujošević: Osetila se pauza Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Lakše nego što je početak meča nagoveštavao, košarkaši Partizana ostvarili su u Kosjeriću pobedu nad Crnokosom u utorak uveče.

Predvođen Sašom Pavlovićem i Davisom Bertansom, šampion Srbije pobedio je 95:61, razlikom koja je u finišu omogućila treneru Dušku Vujoševiću da pruži šansu svim igračima.

Domaćin je bio konkurentan prvih 15 minuta, tokom kojih je poveo i 31:20. Međutim, crno-beli su reagovali, preuzeli vođstvo i pobedili.

"Početkom utakmice, konkretno tokom prve četvrtine, osetilo se da smo malo ispali iz takmičarskog ritma, praktično 14 dana bez utakmice. Nismo se uveli na pravi način kada je u pitanju sam početak utakmice, gde smo dozvolili ekipi Crnokose da postigne nekih 30 poena samo u prvoj četvrtini. Međutim, reakcija naših igrača, i to veoma kvalitetna, usledila je odmah u drugom periodu, kada smo ekipi Crnokose dozvolili da praktično iz igre postigne samo nekih pet poena. Vrlo ubedljivo smo rešili taj drugi period meča", konstatovao je Vujošević posle utakmice.

Šef struke crno-belih pohvalio je igru svog tima u drugom poluvremenu, ocenivši da je ekipa pokazala "individualni i timski kvalitet".

"Ono što je jako bitno, uspeli smo da na jedan kvalitetan način rasporedimo minutažu, s obzirom da nas u narednom periodu čeka žestok ritam odigravanja utakmica, svaka dva dana. Od velikog značaja je bilo da se ekipa sačuva od nekog dodatnog trošenja energije i, ne daj Bože, neke povrede".

Žestok ritam utakmica dovešće u četvrtak košarkaše Metalca u goste Partizanu, u Hali sportova. Ulaznica će se plaćati porukom na 1003.

"Okrećemo se narednom protivniku, u četvrtak nas očekuje susret sa ekipom Metalca i sve svoje misli usmeravamo ka njima", istakao je šef stručnog štaba Partizana NIS Duško Vujošević.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC