• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan: Gogiću, idemo na sud!

Autor mondo.rs

Klub iz Humske pokrenuće sudski proces protiv direktora Košarkaške lige Srbije, uz optužbu da je nelegalno izabran i da svojim radom povređuje zakon. Podneće zahtev i za opoziv odluka koje je doneo.

Košarkaški klub Partizan najčešće je i najdrastičnije kažnjavan tokom aktuelne superligaške sezone. Zaključno sa 13. kolom, naloženo mu je da u kasu KLS uplati zbirno 1.897.500 dinara!

Trener crno-belih Duško Vujošević kažnjavan je zbog tehničkih grešaka i njihovih ponavljanja, kao i zbog komentarisanja suđenja, skidanja sakoa... Njegovi igrači bili su predmet rada disciplinaca zbog tehničkih grešaka, komentarisanja rada arbitara, a navijači crno-belih zbog ubacivanja tvrdih, mekih i eksplozivnih predmeta na teren.

Izrečeno u međunarodnoj valuti, klubu iz Humske naloženo je da plati 16.500 evra!

Dan posle pobede nad FMP Železnikom, crno-beli su odlučili da pravdu potraže na sudu.

"SOS kanal" javio je u utorak da će KK Partizan pokrenuti sudski proces protiv Dragana Gogića, direktora Košarkaške lige Srbije.

Klub će zatražiti i opoziv njegovih odluka, uz podsećanje na okolnosti u kojima je stupio na funkciju, kao i na to da je mogao da bude izglasan samo glasanjem članova Predsedništva KLS, koje broji četiri kluba iz ABA lige , Vojvodinu i predstavnika prvoligaša.

Gogić je izglasan krajem marta, na Skupštini elitnih srpskih ligaša (36 predstavnika klubova), u odsustvu predstavnika Partizana i Radničkog.

''Partizan nije imao predstavnika zato što ne želi da da legitimitet jednoj farsi od izbora direktora. Iz principijelnih razloga nismo mogli da glasamo za Gogića, čoveka koji je godinu dana bio na platnom spisku Zvezde, a nas su prozivali za Predraga Bojića, koji nikad nije radio u Partizanu, ako se ne računa igračka stipendija...'', rekao je posle glasanja direktor crno-belih Dragan Todorić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC