• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nebojša Čović tukao novinara?

Autor mondo.rs

Novinar TV Kopernikus Dejan Anđus izjavio za Telegraf da ga je predsednik KK Crvena zvezda sačekao posle emisije i fizički napao!

 Nebojša Čović tukao novinara? Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Anđus kaže da ga je Čović zajedno sa svojim zetom i direktorom Crvene zvezde Telekom sačekao posle sinoćnje emisije u sivom džipu.

"Rekao mi je "Šta hoćeš ti, što lažeš", na šta sam mu ja odgovorio da ne lažem, već da je on lažov. Onda mi je rekao "Lažeš bitango" da bi me upitao zašto sam spominjao njegovog sina Filipa u svojoj emisiji, a ja sam ga upitao zašto da to ne činim, jer je FMP bio stvoren kao filijala zvezde za mlade igrače, a ne da igra tvoj sin. On mi je tada rekao da nemam prava da ga spominjem sa čime se ja nisam složio", preneo je Anđus za Telegraf i dodao da je Čović tada udario:

"Rekao sam mu nakon što me je udario da je napravio strašnu grešku i da to ne radi, ali je on nastavio i uz bujicu psovki pokušao da me šutne u butinu, kao i u donji deo stomaka, dok sam ja sve vreme pokušavao da izbegnem udarce i govorio mu da to ne čini. Da bi ipak uspeo da me udari po licu, a da ja nisam osetio udarac. Posle čega sam ja kolegi Milovanu rekao da pozove policiju i u tom trenutku kada sam se okrenuo uputio mi je jak udarac u arkadu, posle čega sam mu ja još jednom rekao da to ne radi."

Anđus je još rekao da su to sve gledala trojica momaka koji su mu delovali kao navijači, ali da ne zna da li su se zadesili na licu mesta slučajno ili namerno.

"Ja sam ih upitao: "Je l' ste videli šta se dogodilo, kako sam napadnut?", ali su mi oni rekli da i ja napadam na šta sam im rekao da to ne činim fizički. Njihov odgovor je bio nismo mi navijači Zvezde cinkaroši. Neverovatna je koincidencija da su se našli tu. Lično mislim da ih je neko pozvao, ali nemam dokaze"

Novinar TV Kopernikus je najavio tužbu protiv Nebojše Čoviće.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC