• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Lebron ne da titulu (VIDEO)

Autor mondo.rs

Majami na gostovanju savladao San Antonio sa 98:96 i izjednačio rezultat u finalnoj seriji NBA lige na 1:1

Lebron Džejms imao je probleme sa grčevima na prvom meču finala protiv Spursa, zbog čega je njegov tim u finišu i morao da preda oružje.

Ipak, u drugoj utakmici serije najbolji igrač Majamija bio je u potpunosti spreman i braniocima trofeja omogućio je da naprave brejk na gostovanju u San Antoniju - 98:96 (19:26, 24:17, 34:35, 21:18).

Džejms je trijumfu doprineo sa 35 poena i 10 skokova, Kris Boš upisao je 18, uključujući i ključnu trojku za pobedu u finišu meča. Dvejn Vejd i Rašard Luis završili su duel sa po 14 postignutih pogodaka.

Meč je prelomljen, kao i prvi, u poslednjim minutama meča. Dva i po minuta pre kraja susreta San Antonio je vodio sa 93:92, kada je usledila serija Majamija 6:0 u kojoj je Boš pogodio trojku i svom timu trasirao put ka pobedi.

"Udarna igla" Hita lebron Džejms prethodnih dana često je slušao kritike o tome da je zbog njegovog izlaska sa parketa u prvom meču San Antonio napravio ključnu seriju i dobio.

"Ono što se desilo u četvrtak, bilo je u četvrtak. Bio sam samo fokusiran da ovog puta pomognem svom timu da odigra što bolje", rekao je Lebron.

Lebron Džejms ubacio 35 poena u drugom meču finala
Izvor: YouTube

Na drugoj strani istakli su se Toni Parker sa 21 poenom i sedam asistencija, Manu Đinobili postigao je 19, a Tim Dankan 18, uz 15 skokova.

"Lebron je napravio neke sjajne pasove i momcima omogućio neke otvorene šuteve. Mi smo imali identičan rezultat u prvom meču, a oni su ovoga puta uspeli nekako da ga okrenu u svoju korist", rekao je iskusni Dankan posle poraza ekipe kod kuće.

Dankan je na meču u San Antoniju 157. put u plej-ofu upisao "dabl-dabl" učinak, čime je izjednačio rekord do sada neprikosnovenog Medžika Džonsona.

Tim Dankan
Izvor: YouTube

Finalna serija nastavlja se u Majamiju, a prvi od dva meča na programu je u u noći između utorka i srede.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC