• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Muta: Da je meni Pavlović...

Autor mondo.rs

Trener Radničkog uoči revanš susreta polufinala plej-ofa izjavio da je Partizan u velikoj prednosti zbog fizičke snage igrača i duže klupe.

 Muta: Da je meni Pavlović... Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Miroslav Nikolić jedan je od trenera čije opservacije je uvek zanimljivo čuti i pročitati. Već "prežvakane" teme i opšta mesta ume da predstavi na drugačiji način...

"Lako je Partizanu! I ja bih voleo da mogu da dovedem Aleksandra Pavlovića na pola sezone", rekao je Nikolić za "Sportski žurnal" uoči druge utakmice polufinala plej-ofa u dvorani Jezero (20.00).

"Kod Partizana, čak i u slučaju povreda, uvek ima neko da uđe i odmeni 'startera' i zato sada deluju neuporedivo svežije. Kod nas je trošenje igrača bilo neuporedivo veće. Ove sezone sam izmaltretirao nekoliko igrača, samo zbog želje da ostvarimo što bolji rezultat".

Trener Radničkog uporedio je svoj i sastav crno-belih sa aspekta fizikalija.

"Kako da se poredimo, kad njima plejmejkere igraju dvometraši, a bekove igrači od 2,05? Osnovna razlika je upravo u njihovoj fizičkoj snazi, ali i u selekciji. Svake godine nadograđuju tim i dovode najkvalitetnije, što mi nismo u situaciji".

Nikolić je forsiranjem niske petorke u prvom meču umalo napravio preokret, sa "minus 20".

Mladi centri Janković i Jevtović nisu mnogo igrali, uprkos deficitu na svojim pozicijama. Popularni Muta je smatrao da je poštenije da razliku jure igrači koji su tokom cele sezone nosili teret, bez obzira na to što su visinom bili hendikepirani u odnosu na rivale.

"Mi od odlaska Jarua nemamo unutrašnju igru, nego samo 'laku konjicu'. Pošto Lešić i Brkić nisu mogli da igraju, pre meča sam Jankoviću i Jevtoviću rekao da od njih ne očekujem ništa. Tako je jedino bilo fer, jer sam ja kriv što ih nisam razigrao tokom sezone".

Utakmicu u Pioniru crno-beli su dobili rezultatom 89:81 i od plasmana u finale ih deli još jedna pobeda.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC