• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vasa Micić: Pet NBA klubova se interesuje za mene

Plejmejker Mega Vizure pun utisaka po povratku iz Treviza i Adidasovog kampa u kojem je razgovarao sa predstavnicima pet klubova iz najjače košarkaške lige na svetu.

 Vasa Micić: Pet NBA klubova se interesuje za mene Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Vasilije Micić nalazi se blizu odlaska "preko bare", a dodatan korak na putu ka Americi napravio je u Trevizu, gde je učestvovao u Adidasovom kampu i ostavio odličan utisak na skaute NBA timova.

"Bilo je par interesantnih razgovora sa pet NBA ekipa. Juta, Orlando, Atlanta, Oklahoma i San Antonio su se posebno interesovali za mene. Videćemo šta će da se dogodi", rekao je Micić za "Sport".


Tokom boravka u Italiji, Micić je sarađivao sa trenerom Lionelom Holinsom, za kojeg ističe da mu je pomogao da bude bolji igrač.

"Mnogo sam naučio od trenera Holinsa, koji u karijeri ima šampionski prsten osvojen u dresu Portlanda. Svideo mi se njegov način rada, a saveti i pristup igračima su jedinstveni. Sugerisao mi je kako da reagujem na neke detalje na koje nisam preterano obraćao pažnju. Definitivno sam bolji igrač".

"Prvi put sam učestvovao u kampu i nosim samo pozitivne ustiske. Ne može čovek da ostane ravnodušan kada vidi veliki broj istaknutih skauta i menadžera na jednom mestu, gde je organizacija na najvišem nivou", dodao je bek Mega Vizure.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC