• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdanović možda neće igrati na SP?!

Autori mondo.rs Autori Agencije

Zvanično najbolji mladi igrač Evrolige razočaran jer "ovde ne pobeđuju najbolji". Poručuje: "Neka igraju Dženkins, Lazić, Simonović..."

 Bogdanović možda neće igrati na SP?! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Bek Partizana Bogdan Bogdanović izjavio je da je razočaran odnosom koji domaća liga i sudije imaju prema njemu i da ne zna da li će posle svega igrati za reprezentaciju Srbije na predstojećem Svetskom prvenstvu.

"Kada vidim da ovde ne pobeđuju najbolji, da kao reprezentativac nemam autoritet, dobro ću razmisliti da li da igram za nacionalni tim. Neka licenciraju Dženkinsa, mogu da igraju i Lazić, Simonović..."

"Imam veliko poštovanje prema selektoru i u dogovoru sa njim ću doneti odluku", rekao je Bogdanović novinarima, posle prvog meča finala plej-ofa sa Crvenom zvezdom Telekom.

Partizan je izgubio rezultatom 97:88, s tim da je poslednjih osam minuta odigrano bez navijača i mnoštva isključenih igrača, tako da je na parketu bilo "tri na pet", pa "dva na četiri" u korist crveno-belih.

"Kriterijum suđenja je bio očajan. Ne sudi se tako šampionima i ekipi koja je prvak 12 godina uzastopno... Ne tražim da me štite kao belog medveda, ali da je suđenje bilo fer, ne bi bilo incidenata. Razumem da se pogreši, ali ne sme da bude očiglednih grešaka", poručio je Bogdanović. 

Centar Nikola Milutinov rekao je da se ne seća najbolje incidenta sa Demarkusom Nelsonom, zbog koga je došlo do prekida utakmice i masovne tuče.

"Ne sećam se najbolje tog događaja, možda sam izgubio svest... Svi smo krivci zbog toga što se desilo. Prevlika nervoza je dovela to toga. Moramo da ohladimo glavu da bi znali kako da funkcionišemo".

Davis Bertans, posle čijeg faula je došlo do koškanja, kaže da nije video kako je sve počelo. Ipak, ono što je sigurno je da se Letonac tokom utakmice često ljutio zbog sudijskih odluka.

"Nije prvi put da nam ovako loše sude, ali prethodnih sezona nije bilo ovako loše. Sutra je novi dan, probaćemo da se regenerišemo".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC