• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučić: Ovo ne liči na sport, privatizacija je lek

Autor mondo.rs

Premijer Srbije govorio o incidentima tokom košarkaškog derbija i istakao da svi vinovnici, koji nisu igrači i članovi stručnog štaba, moraju da odgovaraju pred državnim organima.

 Vučić: Ovo ne liči na sport, privatizacija je lek Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Premijer Aleksandar Vučić u intervjuu za TV Prva osvrnuo sena prvu utakmicu finalne serije plej-ofa Srbije između Crvene Zvezde Telekom i Partizana, koja je zbog tuče prekinuta i potom završena u praznoj dvorani sa svega šest igrača na parketu.


"Srećom nisam gledao tu utakmicu, ali svi vinovnici incidenta, a koji nisu igrači i stručni štab koji to rade u žaru borbe, moraće da odgovaraju pred državnim organima", rekao je premijer i dodao da je rešenje u privatizaciji.

"Ovo ne liči na sport, nikome se ne dopada sem grupi ostrašćenih ljudi. Zato je privatizacija jedini lek i nadam se da će ministar sporta Vanja Udovičić uskoro izaći sa planom kako ćemo izvršiti tu privatizaciju", reko je Vučić i naveo da ovakva situacija nije ni pravedna.

"Nepravedni smo prema 'malim klubovima', jer oni ne dobiju svi zajedno ni deseti deo onoga što dobiju Zvezda i Partizan. Nije uredu ni da se daje toliki novac iz budžeta. Hoćemo da mi od njih naplaćujemo porez, da im uzimamo pare, a ne oni od nas", rekao je Vučić gostujuću u emisji "Stav Srbije" na TV Prva.

Vučić smatra da će posle privatizacije u sportu biti mnogo manje strasti, jer će klubovi razmišljati kako da zarađuju novac, a ne kako da "polupaju glavu".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC