• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bez prodaje ulaznica za meč Zvezda - Partizan

Autor mondo.rs

KK Crvena zvezda neće puštati u prodaju ulaznice za drugi meč finalne serije plej-ofa. Navijačima Partizana biće prosleđeno 150.

U ponedeljak u 20 časova uveče na programu je drugi meč finalne serije košarkaškog plej-ofa.

U nadi da ćemo gledati košarku i da neće biti nikakvih incidenata posle svega što se dogodilo u prvoj utakmici u subotu uveče, prenosimo vest o raspodeli ulaznica.

KK Crvena zvezda saopštio je na svom portalu da ulaznica u slobodnoj prodaji neće biti i da će važiti samo sezonske. Takođe, rečeno je da će jedan deo karata biti podeljen sponzorima i prijateljima kluba.

"Takođe, i navijači Partizana dobiće 150 ulaznica shodno dogovoru koji je postignut pre početka finalne serije plej-ofa", navodi se u saopštenju crveno-belih, koji će prvi put biti domaćini u ovoj seriji na tri dobijene.

"S obzirom na sva nemila događanja i brojne incidente koji su se dogodili u prvoj utakmici, KK Crvena zvezda Telekom će učiniti sve da organizacija meča protekne u najboljem mogućem redu. Iz tog razloga apelujemo na sve navijače Crvene zvezde koji budu u Hali 'Pionir' da navijaju fer i sportski, bez ubacivanja bilo kakvih predmeta na teren, upotrebe pirotehničkih sredstava, da ne vređaju protivnika i time pokažu svoje gospodstvo i kulturu navijanja", piše u saopštenju i dodaje:

"Kapije dvorane Pionir biće otvorene od 18 sati, na ulazima će biti rigorozna kontrola pa se svi navijači pozivaju da u halu dođu ranije kako bi se izbegle gužve".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC