• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KSS: Mi protiv ovoga ne možemo ništa!

Autor mondo.rs

Sa adrese Košarkaškog saveza Srbije stiglo je saopštenje u kojem se ističe da ta organizacija nema nikakve ingerencije nad Košarkaškom ligom Srbije.

 KSS: Mi protiv ovoga ne možemo ništa! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Košarkaški savez Srbije, dan posle nezapamćenih incidenata na košarkaškom derbiju između Partizana i Crvene zvezde, oglasio se saopštenjem koje prenosimo u celosti.

"Košarkaški savez Srbije nema nikakve ingerencije nad organizacijom Košarkaške lige Srbije, pa samim tim ni nad bilo kojim akterom, bez obzira da li se radi o igracima, sudijama, trenerima ili članovima uprava klubova".

"Ugovorom iz 2011. godine, potpisanim od strane tadašnjeg v. d. generalnog sekretara KSS, sva ovlašcenja u vezi sa organizacijom takmicenja preneta su na Udruženje klubova Košarkaške lige Srbije (UKKLS) i danas je odnos Košarkaškog saveza Srbije prema utakmicama KLS isti kao da je u pitanju bilo koja utakmica Evrolige, ili ABA lige".

"Takvo stanje onemogućava Košarkaški savez Srbije da na bilo koji način reaguje na sve negativne pojave u domaćoj košarci, kojih smo svedoci poslednjih godina. Upravni odbor KSS će, u utorak 17. juna, razmotriti predlog da se Skupštini KSS, zakazanoj za 24. jun, uputi zahtev da se organizacija KLS vrati pod okrilje Saveza".

"Na taj način bi se stekli preduslovi da KSS preuzme nadležnost nad svim zbivanjima u srpskoj košarci", navodi se na kraju saopštenja, uz priloženu kopiju ugovora između KSS i KLS.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC