• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Udovičić: Katastrofalna slika poslata u javnost

Autor mondo.rs

Ministar omladine i sporta najoštrije je osudio incidente tokom prvog meča finalne serije plej-ofa između košarkaša Partizana i Crvene zvezde Telekom.

Početak finalne serije za prvaka Srbije u košarci obeležili su incidenti.

Posle nekoliko povlačenja igrača sa terena, prekida i pražnjenja tribina, košarkaši Crvene zvezde Telekom i Partizana nekako su završili svoj meč, prvi u finalu plej-ofa.

Pobedu su odneli crveno-beli (97:88), ali o igri malo ko dan kasnije priča...

Među onima koji su osudili nerede je i ministar omladine i sporta, Vanja Udovičić.


"Kao ministar sporta najoštrije osuđujem sinoćnu tuču i nedolično ponašanje sportista, sportskih radnika i svih prisutnih u Pioniru. U javnost je još jednom poslata katastrofalna slika koja negativno utiče na imidž Srbije i omladinu koja bi trebalo da se ugleda na sportiste kao idole", rekao je ministar Udovičić Tanjugu.

Reagujući iz Atine, gde se nalazi u službenoj poseti ministarstvu sporta, Udovičić je naglasio da se mora zaustaviti ciklus nasilničkog ponašanja, "koje je pristuno u Srbiji i sve više uzima maha".

On je dodao da je za ponedeljak zakazao zajednički sastanak sa čelnicima Košarkaškog saveza Srbije (KSS), kako se slične stvari ne bi dešavale:

"Znam da po statutu ne mogu mnogo da utiču, ali očekujem da KSS zajedno sa Zajednicom Superlige adekvatno sankcioniše vinovnike jučerašnjeg incidenta i tako pokaže odlučnost u pronalaženju pravog puta".

"Ovo je poslednji alarm svima nama, jer nije dobro kada incidenti prevazilaze dešavanja na terenu i budu ispred samih sportista", poručio je Udovičić.

Udovičić se nalazi u zvaničnoj poseti Grčkoj, gde je ugovorio da proslavljeni košarkaški i fudbalski asovi dve zemlje u septembru u Atini odigraju revijalni humanitarne mečeve za ugrožene u poplavama u Srbiji.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC