• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zar je ovo ponašanje odraslih ljudi!?

Autor mondo.rs

Mnogo, mnogo tenzija, loših vibracija nakupilo se prethodnih godina na relaciji KK Partizan - KK Crvena zvezda. Video koji ćete pogledati je ništa drugo nego nastavak sumornih stvari u srpskoj košarci...

 Zar je ovo ponašanje odraslih ljudi!? Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS Kada se sportisti bore za trofej, normalno je da bude tenzija, varnica, ponekad i koškanja. Ali, da se borba za trofej pretvori, maltene, u rat, to je već pokazatelj da su se stvari otele kontroli.

Početak finalne serije košarkaša Partizana i Crvene zvezde Telekom na videlo je izbacilo sve negativne stvari koje su se godinama taložile u srpskoj košarci, na svim nivoima!

Treba istaći važnu činjenicu: košarkaši Partizana i Zvezde odigrali su mnogo, mnogo duela prethodnih godina. Jeste bilo pritisaka, tenzija, uvreda, ali su igrači uvek bili iznad svih tih "prljavih" stvari. I na tome im svaka čast.

Ali, ovosezonski finalni obračun bio je upravo to: obračun! Loša (ili: loše) sudijska odluka zapalila je bure baruta i buuum! Pesničenje na sve strane, pa i igrača koji nisu bili u kombinaciji za tim (Tejić u civilu udarao Lovernja).

Bilo je i ranije tuča (ne samo kod nas, naravno), ponekad igrači "puknu" i treba imati razumevanja i za njih. Naravno, nikako opravdavati. Ali, oni koji bi trebalo da budu prisebniji, jer su na tim pozicijama, a i mnogo su stariji od onih koje uče igri, ponašaju se još gore.

Televizija SOS Kanal snimila je verbalni duel (čitaj: prostački) trenera crno-belih Duška Vujoševića i tim-menadžera Crvene zvezde Nebojše Ilića.

...
Izvor: YouTube

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC