• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Bili su bolji u svemu, ali ide novi meč!

Autor mondo.rs

"Čestitke Partizanu, 1:1 je. Za dva dana je novi duel od kojeg očekujemo jako puno", rekao je trener Crvene zvezde Dejan Radonjić.

 Radonjić: Bili su bolji u svemu, ali ide novi meč! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Trener košarkaša Crvene zvezde, posle poraza od 20 razlike, mogao je samo da konstatuje da je Partizan bio bolji.

To je i uradio.

"Čestitke Partizanu na pobedi. Mekano smo ušli u meč. U startu smo dozvolili Partizanu da dođe u situaciju da kvalitetno koristi dobre situacije, da stvara prednost koja je bila jako velika. Nismo uspeli da budemo dovoljno dobri u odbrani, da iskontrolišemo skok. U stizanju je bila velika potrošnja. Partizan je uzeo odmah ono što im je i bilo dato. Napravili su veliku prednost, a mi smo u stizanju dozvolili da naprave", rekao je trener Crvene zvezde i konstatovao:

"Bili su bolji u svim segmentima, 1:1 je . Za dva dana ide novi meč. Od tog meča očekujemo jako puno i idemo dalje sa istim ambicijama kao i u prošlom meču".

BRANKO LAZIĆ:


"Loše smo otvorili utakmicu, celu utakmicu smo jurili rezultat koji su napravili u prvoj četvrtini. Nismo uspeli da preokrenemo. 1:1 je, idemo dalje i to je to. Domaći teren se ove sezone pokazao kao pritisak, ali to što se večeras desilo ne znači da će se desiti i u narednoj".


Kako Zvezda nije uspela da materijalizuje prednost na centarskim pozicijama?

"Evidentno je da su oni centarski odigrali bolje, na poziciji pet su imali dva jako dobra igrača Gagića i Lovernja, koji su večeras bili jako raspoloženi. Mi nismo uspeli da to iskoristimo, bez obzira na to što su oni morali da budu van igre zbog ličnih grešaka. Evidentno je da to nismo iskoristili".

Treći meč biće odigran bez publike, koja inače i nije neka prednost kada igraju Crvena zvezda i Partizan u poslednjih nekoliko sezona. Ono što će najviše nedostajati je buka, atmosfera i tenzija. Radonjić kaže...

"Okolnosti su takve kakve su, ali nećemo dati puno prostora razmišljanju u tom pravcu. Igraće se pet na pet i to će biti presudno".

Radonjić je ostao veoma nedorečen kada je bio upitan zbog čega ne igra Tadija Dragićević, a o povredi Ivana Radenović, izajvio je:

"Znaćemo sutra ujutru. Ne bi trebalo da bude nešto teže, ali s obzirom da se igra brzo, pitanje je da li će moći da se iskoristi. Radi se o udarcu, sutra će biti na pregledima, pa ćemo znati".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC