• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zvezda sa Nelsonom i bez njega nije isti tim"

Autor mondo.rs

"Ne možemo da igramo bez njega", kaže Raško Katić.

 "Zvezda sa Nelsonom i bez njega nije isti tim" Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Ovosezonska "tradicija" nije izneverena ni u ponedeljak uveče, u utakmici u kojoj je gost derbija ponovo izvojevao pobedu. Kao i u prvoj utakmici serije (i većem broju mečeva pre nje) dogodio se brejk, pa će naredni duel i Partizan i Crvena zvezda Telekom dočekati sa po pobedom.

U crveno-belom "Pioniru", uz pristustvo oko 500 navijača crno-belih, tim Duška Vujoševića vodio je od prve četvrtine, znao da odbije napade protivnika i na kraju ostvari ubedljiv trijumf.

Zvezda je bila blizu izjednačenju u par momenata drugog poluvremena. Prvi put se u nastavku primakla protivniku u 27. minutu, kada je Katić pogodio za 44:49, pa zaradio tehničku grešku zbog prigovora.

"Bilo je par prelomnih momenata u utakmici. Takva je bila odluka i nemam šta da kažem. Sigurno je bila značajna u njihovu korist", izjavio je Katić posle utakmice.

Iskusni centar ocenio je da je pobeda Partizana potpuno zaslužena i čestitao rivalu.

"Otvorili su bolje utakmicu, od starta su nametnuli svoj ritam. Mi smo od početka uplivali u taj ritam, nismo uspeli da se izvadimo. Zasluženo su slavili, odigrali dobru utakmicu, sad moramo da probamo da ih iznenadimo u trećoj utakmici".

Najznačajnije za Zvezdu je to da će u trećoj utakmici moći da računa na Demarkusa Nelsona, koji je odslužio utakmicu suspenzije zbog tuče sa Nikolom Milutinovim u prvom meču.

"Biće skroz drugačije jer nismo isti sa i bez Demarkusa Nelsoina. Cele sezone nam nosi tu poziciju 'jedan' i jednostavno nam daje tonus ekipi. Ne možemo da igramo bez njega. Bez publike će biti čudno, kao da je pripremni meč, ali šta da radimo?", dodao je Katić.

Naredni večiti derbi zakazan je za 19. jun. Šampion Srbije postaće tim koji prvi ostvari tri pobede.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC