• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saša Pavlović: Sprečavao sam pokušaj ubistva

Autor mondo.rs

"Ne može moja uloga da se izjednači sa onim što je Nelson uradio", objasnio je košarkaš Partizana posle pobede svog tima u derbiju.

 Saša Pavlović: Sprečavao sam pokušaj ubistva Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

U ponedeljak uveče, Saša Pavlović nije mogao da pomogne saigračima na parketu zbog ranije izrečene suspenzije. On, Nikola Milutinov, Demarkus Nelson i Marko Tejić kažnjeni su utakmicom neigranja (Tejić sa dve) zbog učešća u tuči i sukobu na kraju prve utakmice finala.

Bivši NBA košarkaš odgledao je pobedu svog tima nad večitim rivalom sedeći kraj klupe, živo prateći meč. Posle utakmice, ocenio je da je nepravedno kažnjen.

"Moja uloga u čitavoj situaciji koja je nastala na prvoj utakmici nikako ne može da se izjednačava sa onim što je Nelson učinio. To je bio pokušaj ubistva, koji sam ja pokušao da sprečim i odbranim saigrača", rekao je Pavlović, a prenosi "Sport".

Iskusni košarkaš je tokom tuče Milutinova i Nelsona utrčao sa klupe da bi pomogao svom saigraču. U drugoj utakmici im nije bio od pomoći na terenu, što mu je teško palo.

"Mnogo teže je kraj terena. Nenormalna nervoza nego na klupi. Pozitivna, naravno. Mnogo mi je bilo teško što nisam mogao da pomognem saigračima. Mogu da kažem da su fenomenalno odigrali, da su pokazali pravi karakter i da samo ovakvim karakterom možemo da osvojimo titulu", izjavio je Pavlović za "Sportnetwork".

Prema sopstvenom priznanju, ne može da dočeka narednu utakmicu.

"Nastavili smo da se borimo u finalu, pored svih poteškoća i pokazali smo da možemo. Ne mogu da iščekam sledeću utakmicu. Nećemo imati podršku naših navijača, koji su definitivno najbolji na svetu, ali i pored svega toga, ako ovako snažno budemo igrali mislim da neće biti problema".

Bivši starter Klivlenda posebno je apostrofirao igru i učinak Bogdana Bogdanovića.

"Bogdan je bio Bogdan večeras, neverovatan igrač. Neverovatno je sa kojom sigurnošću rešava neke situacije", dodao je Pavlović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC