• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Blažič: Previše smo solirali, trošili energiju...

Autor mondo.rs

Slovenački bek Crvene zvezde Telekom izjavio posle poraza u derbiju da je trijumf Partizana zaslužen i da će igra njegovog tima u četvrtak sigurno biti drugačija. Sledeću utakmicu motivisan čeka i Čarls Dženkins.

 Blažič: Previše smo solirali, trošili energiju... Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Košarkaši Crvene zvezde Telekom uspeli su da u prvom meču "brejknu" Partizan, ali ne i da pred svojim navijačima potvrde taj trijumf pobedom koja bi im donela meč lopte za titulu.

U ponedeljak uveče, tim Dejana Radonjića ubedljivo je poražen od večitog rivala, čime je serija "skraćena". Šampion će postati tim koji prvi ostvari još dve pobede.

"Ne znam šta da kažem, ne mogu da komentarišem igru, bila je loša od početka do kraja. Zaslužena pobeda Partizana", izjavio je Jaka Blažič posle utakmice.

"Možda smo lagano krenuli, nismo bili dovoljno agresivni. Njihova pobeda, idemo dalje. Možda smo hteli previše da uradimo pojedinačno i nismo delovali kao pravi tim. Krenuli smo loše, teško je kada stižeš, potrošiš energiju. U utorak i sredu ćemo da analiziramo", dodao je najbolji strelac Zvezde u drugoj utakmici (19 poena)

Centar Zvezde Raško Katić ukazao je na kobno odsustvo Demarkusa Nelsona, kreatora igre i najvažnijeg košarkaša crveno-belih. Sa njim se složio i Blažič, kao i Čarls Dženkins.

"Nelson je naš prvi plejmejker i sigurno će biti bolje sa njim", rekao je Slovenac. "Nedostajao nam je Demarkus. On je kreator igre, koji stvara prilike ostatku tima. Imaćemo njegovu pomoć u četvrtak", dodao je Amerikanac.

Prema Dženkinsovom mišljenju, Zvezda je morala da odigra i prvo poluvreme kao veći deo drugog, u kome je do finiša jurila rano stečeno vođstvo branioca titule.

"Skratili smo vođstvo na tri poena, ali se tad dogodila tehnička greška. Da smo igrali od početka kao u drugom poluvremenu, mogli smo da sprečimo neke stvari. Sada je 1:1. Hteli smo da bude 2:0, ali nismo uspeli. Videćemo ih opet u četvrtak".

"Nisam umoran. Ovo je finale i borba za titulu i spreman sam da igram koliko bude bilo potrebno. Imaću celo leto da se odmorim kad se serija završi", podvukao je Amerikanac, koji je utakmicu završio sa 17 ubačenih poena.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC