• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdan o reprezentaciji: Svako ima pravo na grešku

Autor mondo.rs

"Emotivno sam reagovao u trenutku, jer sam osetio da možemo da pobedimo. Ne bih se vraćao na to", objasnio je igrač Partizana još jednom svoju izjavu.

 Bogdan o reprezentaciji: Svako ima pravo na grešku Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Izjava Bogdana Bogdanovića, izrečena posle poraza u prvom meču finala da će razmisliti da li će igrati za reprezentaciju na SP zbog suđenja izazvala je veliku pažnju.

Posle dana odmora i "hlađenja" glave, najbolji igrač Partizana zablistao je protiv Crvene zvezde Telekom, praktično sam rešio derbi i još jednom se osvrnuo na tu svoju najavu.

Iako je trener Duško Vujošević zabranio novinarima na konferenciji da ga pitaju za reprezentaciju, optužujući ih da time hoće da "manipulišu i spinuju", Bogdanović je pristao da govori o tome po izlasku iz svlačionice.

"Glupo je da sad bilo šta komentarišem. Emotivno sam reagovao, svaki čovek ima pravo na grešku. Mislim da imam i ja", izjavio je Bogdanović, a preneo "Sportnetwork".

Na pitanje da li to znači da je pogrešio kada je rekao da bi Branko Lazić, Čarls Dženkins i Marko Simonović trebalo da igraju umesto njega za "orlove", odgovorio je:

"Stani malo... (smeh). Nemoj da me loviš tako... (smeh). Sve podnosim emotivno i reagovao sam emotivno u tom trenutku. Osetio sam da možemo da pobedimo. Ne mogu da kažem sada (posle pobede) 'E, ovakvo nam suđenje treba'. Šta bi sada oni trebalo da kažu, da se pobune, pa da oni sada kažu 'E, a što bih ja igrao za reprezentaciju sada, neka sad igra Bogdanović'. To je jako glupo razmišljanje (smeh). Ne bih da to komentarišem, jer reagujem emotivno i to je zato što mi je košarka na prvom mestu u životu, ništa drugo", objasnio je Bogdanović, koji je minule jeseni igrao za reprezentaciju na Eurobasketu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC