• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: I Tadija je spreman

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde Telekom ovaj put rekao koju reč više o neigranju Tadije Dragićevića u finalu plej-ofa, ali opet nije otkrio ralzog.

 Radonjić: I Tadija je spreman Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Bivši kapiten Crvene zvezde Tadija Dragićević u prva dva meča finalne serije plej-ofa domaćeg prvenstva protiv Partizana uopšte nije ulazio u igru.

Posle drugog duela, u kojem su crno-beli izjednačili na 1:1, novinare je zanimalo zbog čega je Dragićević opet ceo meč presedeo na klupi, ali ih Zvezdin trener Dejan Radonjić nije udostojio odgovora.


Na konferenciji za medije uoči trećeg meča, Radonjić je bio nešto rečitiji:

"Razgovarao sam sa Tadijom i on je spreman da sutra pruži maksimum, nema tu nikakve fame i priče", izjavio je strateg crveno-belih.

Domaćin trećeg duela je Partizan, ali će se meč u četvrtak od 20 časova igrati pred praznim tribinama Hale Pionir zbog poznatih incidenata u prvoj utakmici.

"Okolnosti će biti specifične, teško je pretpostaviti kako će obe ekipe reagovati. Moramo da pružimo kvaliteteniju igru nego u prošlom meču, uložimo veću energiju i poboljšamo skok, kako bi došli u situaciju da savladamo Partizan. Nadamo da će uslovi biti adekvatni za
maksimalan nivo", istakao je Radonjić.

Zbog suspenzija, Crvena zvezda Telekom je u drugom meču bila bez Demarkusa Nelsona, dok za Partizan nisu igrali Nikola Milutinov i Aleksandar Pavlović.

"U sredu ćemo biti kompletni i jedni i drugi. Oni će imati veću čvrstinu s tim igračima, a nama se vraća Nelson. Definitivno treba 40 minuta da odigramo koncetrisano i da igramo dobro u dugačkim intervalima".

U trećoj četvrtini prethodne utakmice igru je pre vremena zbog povrede napustio Ivan Radenović. Radonjić je rekao da je on lakše povređen i da će se na dan utakmice znati da li će i koliko moći da igra.

Trener crveno-belih se, takođe, osvrnuo i na suđenje.

"Partizan je u prethodnom meču bio izuzetno zadovoljan suđenjem, nadam se da će u sutrašnjoj utakmici naši reprezentativci Marjanović i Katić imati isti tretman".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC