• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević više o politici, manje o košarci

Autor mondo.rs

Trener Partizana veći deo jednočasovne konferencije za medije proveo pričajući o političkoj situaciji, a manji o predstojećem trećem duelu finalne serije plej-ofa sa Crvenom zvezdom Telekom.

 Vujošević više o politici, manje o košarci Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS Pred nama je treći duel finala plej-ofa prvenstva Srbije u kojem i Crvena zvezda Telekom i Partizan "jure" drugu pobedu.

U prvom meču, punom tenzije i incidenata, crveno-beli su napravili "brejk", ali su crno-beli u ponedeljak uzvratili istom merom.

Treća utakmica igra se u četvrtak u organizaciji Partizana, od 20 časova pred praznim tribinama Hale Pionir.


Tim povodom trener crno-belih Duško Vujošević održao je u sredu konferenciju za medije koja se prilično "razvukla", jer je mnogo veći njen deo posvetio političkoj situaciji, nego sportskim temama.

"Političari bi trebalo da se bave svojim poslom i rešavaju nagomilane probleme u ovoj zemlji. Nek se resorni ministar bavi sportom, nije dobro da se skreće pažnja sa pravih problema koje ima Srbija", upozorio je Vujošević.

Strateg Partizana je zatim ponovio da "večiti rival" u svom rukovodstvu ima Andreja Vučića, brata srpskog premijera Aleksandra Vučića.

"Ovde kao da postoje renesansni intelektualci, koji se razumeju u to kako treba da izgleda doktorska disertacija i da li u poplavama treba uraditi ovo, a tokom suša ono. Nemam želju da se bavim politikom, ali imam hraborost da kažem šta msilim".

Vujošević je ponovio da ne želi da se bavi politikom, ali da kao građanin ima pravo da kritikuje vlast i da ne smatra, kako neki mediji tvrde, da je svojevrsna opozocija.

"Jadna je ovo opozicija ako sam ja vođa", rekao je Vujošević.

On je još jednom istakao da postoje pokušaji da se Partizan dovede do prosjačkog štapa.

"Mi nikada nismo stvarali nacionaliste i pozivali na ratove, niti pretili da ćemo seći ruku svakom ko drži turski barjak. Mi smo kosmopolitski klub, kod nas igraju tri Francuza i Letonac, oni vole ovu zemlju i naučili su naš jezik", rekao je Vujošević.

Što se tiče košarke, istakao je da očekuje kvalitetan meč u četvrtak.

"Verujemo da nas sutra očekuje kvalitetan meč i nadam se da će sudije biti na visini zadatka. Treba da imamo snagu za jedan zajednički napor da proizvedemo pobedu. Oba tima imaju ogromnu želju".

"Očekuje nas teška utakmica, protiv izuzetno dobrog tima. Moramo da budemo potpuno koncentrisani za protivnika koji ima veliku motivaciju i da budemo u stanju da izdržimo veliku borbu", dodao je Vujošević.

Trener crno-belih je kazao da se u mečevima kao što je sutrašnji iskazuje sav kvalitet igrača i pokazuje proizvod rada.

"U ovako važnim utakmicama na videlo izlazi karakter, kao i napor i rad tokom cele sezone i treba nam moralne snage da se istrpe greške saigrača, sudija, trenera, kako bi se prikazao i talenat", konstatovao je Vujošević i dodao da centar Partizana Dejan Musli neće igrati zbog infekcije.

Vujošević je, takođe, deo konferencije iskoristio za kritiku većine medija, govoreći da su instruirani, posebno pominjući neke dnevne listove.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC