• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čović: Spremni smo za Evroligu

Autor mondo.rs

"Sačekaćemo zvaničnu odluku Evrolige, ali u svakom slučaju potpuno smo spremni za učešće u najelitnijem evropskom klupskom takmičenju", kaže predsednik Crvene zvezde.

 Čović: Spremni smo za Evroligu Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Odustajanjem Cibone od učešća u Evroligi naredne sezone, vrata elitnog takmičenja širom su se otvorila Crvenoj zvezdi, dok bi u kvalifikacije mogao Partizan.

Još nema zvanične potvrde da će tako i biti, ali šanse su velike.

Predsednik crveno-belih Nebojša Čović smatra da bi poziv Evrolige bio potvrda dobrog rada njegovog kluba.


"Još nismo dobili zvaničnu informaciju od strane Evrolige, ali ako je to tačno, onda je to još jedna potvrda da smo na pravom putu i najbolji dokaz koliko čelnici Evrolige poštuju naš rad. Kada to kažem mislim na sve strukture u klubu", naveo je Čović u saopštenju i dodao:

"Smatram da bi dobijanje B licence za učešće u Evroligi naredne sezone bio veliki uspeh za sve nas i ogromna stvar za srpsku košarku iz više razloga. Pre svega, to bi značilo da smo za kratko vreme uspeli da steknemo veliko poverenje Evrolige, jer mnogi zaboravljaju činjenicu da 2011. godine KK Crvena zvezda praktično nije postojao. Međutim, naše transparentno finansijsko poslovanje, ispunjavanje svih standarda koje je Evroliga postavljala pred nas, interesovanje naše publike za utakmice kao i partnerski odnos koji godinama gradimo besprekornim organizacijama kvalifikacionih turnira za juniore prepoznati su i nadamo se da će biti i valorizovani dobijanjem B licence, ali da ne prejudiciramo stvari. Sačekaćemo zvaničnu odluku Evrolige, ali želim da naglasim da smo u svakom slučaju potpuno spremni za učešće u najelitnijem evropskom klupskom takmičenju".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC